Κέρδισε θεραπεία σύσφιξης στα Athens Med Spa

21.07.2011
Θέλεις να απολαύσεις τις διακοπούλες σου, με όπλο σου το σφιχτό, σφριγηλό σου κορμάκι και προσωπάκι αλλά αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να το αποκτήσεις;

Θέλεις να απολαύσεις τις διακοπούλες σου, με όπλο σου το σφιχτό, σφριγηλό σου κορμάκι και προσωπάκι αλλά αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να το αποκτήσεις; Τότε το Womenonly σε συνεργασία με τον πολυχώρο ομορφιάς Athens Med Spa σου χαρίζει τα δώρα που θα σου εξασφαλίσουν το κορμί αλλά και το πρόσωπο των ονείρων σου! Το πιο ανεβαστικό καλοκαιρινό δώρο σε περιμένει: μια σύσφιξη μπράτσων ή μια σύσφιξη μηρών ή μια σύσφιξη προσώπου, μπορεί να γίνει δική σου, αρκεί να στείλεις τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό! Μεταμορφώσου -με την καινοτόμα τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων- στην απόλυτη θεά αυτό το καλοκαίρι με τις ευλογίες του Athens Med Spa Αθήνας και του Womenonly!

Λίγα λόγια για το Athens Med Spa: αν θέλεις αναζωογόνηση, ηρεμία και σύσφιξη μαζί τότε έχεις βρει τον απόλυτο χώρο ομορφιάς! Τα Athens Med Spa Αθήνας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της αισθητικής, προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που απαντούν στις σύγχρονες απαιτήσεις, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό τους διαλέγει και συνδυάζει τις κατάλληλες θεραπείες, με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες της κάθε γυναίκας. Άρα είτε θέλεις να σφίξει λίγο το μπρατσάκι, είτε οι μηροί ή απλά θέλεις μια σύσφιξη προσώπου για να πάρεις τα πάνω σου δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό και να διεκδικήσεις μια σούπερ θεραπεία!

Η θαυματουργή τεχνολογία: η καινοτόμα τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων είναι απόλυτα ασφαλής για τον οργανισμό, ενώ χρησιμοποιείται από παλιά στη χειρουργική ιατρική. Τα τελευταία χρόνια, οι ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται και στο χώρο της αισθητικής με πολύ θετικά αποτελέσματα. Η αποτελεσματική τους δράση συνίσταται στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου, βασικής πρωτεΐνης για την καλή όψη της επιδερμίδας που εξασφαλίζει ένα λείο και όμορφο δέρμα. Οι ραδιοσυχνότητες προσφέρουν θεραπεία που διαρκεί, καθώς δρουν στην επιδερμίδα επί 3 εβδομάδες μετά την εφαρμογή τους, προσδίδοντας της κάθε μέρα και καλύτερη όψη! Άρα, τι πιο σέξι από λείο και σφικτό δερματάκι στους μηρούς, τα μπράτσα και το πρόσωπο;

Πώς θα το κερδίσεις: είναι απλό! Δεν έχεις παρά να στείλεις τη συμμετοχή σου από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011 στο e-mail [email protected] μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σου (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση) και με την ένδειξη "Athens Med Spa " και τη θεραπεία που θα ήθελες να κερδίσεις, (π.χ. Athens Med Spa μπράτσα, Athens Med Spa μηροί ή Athens Med Spa πρόσωπο στο θέμα του μηνύματος) για να μπεις στην κλήρωση και να κερδίσεις το πιο ανεβαστικό καλοκαιρινό δώρο: 1 σύσφιξη μπράτσων ή μια σύσφιξη μηρών ή μια σύσφιξη προσώπου! Διεκδίκησε και εσύ μια από τις έξι θεραπείες που σου χαρίζει το womenonly σε συνεργασία με το απόλυτο γυναικείο χώρο ομορφιάς και μεταμορφώσου στην απόλυτη κουκλάρα του καλοκαιριού!

Παίξει και κάνε υπομονή μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011 που θα ανακοινωθούν οι νικήτριες και καλή επιτυχία!