Πώς να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς ντεκαπάζ

16.09.2020
Πώς να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς ντεκαπάζ
Οι φυσικοί τρόποι να αποκτήσεις πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών

Μετά από ένα καλοκαίρι κάτω από τον καυτό ήλιο, τα μαλλιά σου είναι πολύ πιθανό να άλλαξαν ελαφρώς απόχρωση και να έγιναν πιο ανοιχτόχρωμα. Σκέφτεσαι πως σου αρέσουν πολύ έτσι - μήπως αναρωτιέσαι πώς μπορείς να κρατήσεις το αποτέλεσμα και για το Φθινόπωρο;

Τα ευχάριστα νέα είναι πως, σε περίπτωση που θέλεις να ανοίξεις την απόχρωση των μαλλιών σου, δε χρειάζεται να τα επιβαρύνεις με χημικές βαφές, και μπορείς να πετύχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου.

Δες και αυτό: Οι πιο hot αποχρώσεις μαλλιών για το φετινό Φθινόπωρο

Δες παρακάτω τους φυσικούς τρόπους να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου:

Με λεμόνι: Πρόκειται για τον πιο κλασσικό τρόπο να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου. Ανακάτεψε 1 κούπα νερό και 1 κουταλιά λεμόνι και άφησε εκτεθειμένα τα μαλλιά σου στον ήλιο, πάντα με την εφαρμογή αντηλιακού.

Με μπύρα: Αν πλύνεις τα μαλλιά σου με μπύρα θα κάνεις στην ουσία μια θρεπτική μάσκα μαλλιών και θα καταφέρεις φυσικό ξάνοιγμα. Άφησε τη μπύρα να δράσει για μία ώρα και ξέπλυνε καλά

Με αλατόνερο: Ανακάτεψε 1 μέρος αλάτι με 5 μέρη νερό και άφησε το αλατόνερο να δράσει για τουλάχιστον 15 λεπτά.

Αυτό το είδες; Το φρούτο που θα σε βοηθήσει να μακρύνεις τα μαλλιά σου

Με χαμομήλι: Αφού φτιάξεις ένα χαμομήλι, εφάρμοσε το στα μαλλιά σου και για καλύτερα αποτελέσματα κάνε τη διαδικασία 2-3 φορές πριν λουστείς.

Με κανέλα: Πρόσθεσε κανέλα στο conditioner σου και "πέρασε" τα μαλλιά σου από τη ρίζα ως τις άκρες με το μίγμα, αφήνοντας το να δράσει ολόκληρη τη νύχτα και ξέπλυνέ το το πρωί.

Με βιταμίνη C: Σπάσε δυο ταμπλέτες βιταμίνης C και ανακάτεψέ τις με το σαμπουάν σου.

Με αυτό το μείγμα: Συνδύασε 2 κούπες αποσταγμένο ξύδι, 1 κούπα μέλι, ένα κουταλάκι ελαιόλαδο και 1 κουταλάκι κανέλα και κοιμήσου με το μίγμα στα μαλλιά σου. Ξέβγαλε το το πρωί.