Αυτά τα χτενίσματα θα τον ανάψουν στο ρεβεγιόν

23.12.2016
Φυσικά και οι γιορτές είναι οι πιο όμρφες και λαμπερές ημέρες του χρόνου και εσύ δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις από τα μαλλιά σου για να τον εντυπωσιάσεις. Με έμπενυση από την Τζέσικα Άλμπα λοιπόν βρήκαμε εκείνα τα χτενίσματα που θα τον ανάψουν στο ρεβεγιόν.

Αρώματα:

Μην ξεχνάς πόσο σημαντικό είναι τα μαλλιά σου να μυρίζουν υπέροχα και εσύ δεν μένει παρά να έχεις πάντα φροντίσει να είναι φρεσκολουσμένα και περιποιημένα.

Για μια τόσο ξεχωριστή περίσταση όπως το Χριστουγεννιάτικό ρεβεγιόν δεν έχεις πάρα να φορέσεις τα καλά σου και να διαλέξεις το χτένισμα εκείνο που θα αναδείξει τέλεια την ομορφιά σου.

Ανάλαφρες μπούκλες:

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να ξεχωρίσεις. Οι μπούκλες που πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους σου κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο εντυπωσιακά και πλούσια και είναι ένα χτένισμα που δείχνει το μαλλί σου περποιημένο. Μην προτιμήσεις τις πολύ έντονες μπούκλες αν θέλεις το χτένισμα σου να δείχνει λιγότερο στημένο.

Αν έχεις μεσαίου μήκους μαλλιά τότε το παραπάνω χτένισμα είναι ιδαίτερα εντυπωσιακό. Φέρε τα μαλλιά σου όλα σε μια μεριά στο ίσιο τους πάντα. Αν έχεις μακριές αφέλειες και πάλι μπορείς να πετύχεις το συγκεκριμένο στιλ όπως η Τζέσικα Άλμπα.

Φέρε τα μπροστινά σου τσουλούφια στο ένα πλάι και άφησε την πιο έντονη μπούκλα σου να πέσει ανάλαφρα στους ώμους και έχεις έτοιμο το πιο διαχρονικό και σέξι χτένισμα για φέτος τις γιορτές!