Μαλλάκι νυφικό αλά Κάθριν Μίντλετον

29.04.2011
Η μεγάλη ώρα έφτασε και η Κέιτ ή αλλιώς Κάθριν μετά γάμου επιτέλους ντύθηκε νυφούλα!

Η μεγάλη ώρα έφτασε και η Κέιτ ή αλλιώς Κάθριν μετά γάμου επιτέλους ντύθηκε νυφούλα! Όπως είπε και η ίδια ήθελε να είναι όσο πιο απλή γίνεται, έτσι ώστε να την αναγνωρίσει ο αγαπημένο της , Γουίλιαμ! Το είπε και έγινε! Διάβασε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες για το νυφικό μαλλάκι της Κάθριν και κλέψε ιδέες με αριστοκρατικό ύφος!

Ο hair stylist Ρίτσαρντ Γουορντ που επιμελείται τα χτενίσματα όλων των γυναικών της οικογένειας Μίντλετον τα τελευταία οκτώ χρόνια αποκάλυψε ότι ύστερα από άπειρες πρόβες που έκανε το κορίτσι, το μόνο που ζήτησε ήταν να μην την κάνει αγνώριστη, και έτσι ακριβώς έγινε!

Το χτένισμα της λιτό και απλό δεν είχε τίποτα περίεργο και ούτε έκανε «μπαμ». Τα μαλλάκια της σε ανάλαφρο στιλ με τις χαλαρές μπούκλες να στολίζουν τέλεια τους ώμους της και πιασμένα μισά-μισά στο επάνω μέρος του κεφαλιού ενθουσίασαν με την απλότητα και τη φινέτσα τους.

Πρόκειται για ένα χτένισμα απλό και λιτό που όμως έχει το ιδανικό για την ημέρα στιλ σε ρομαντικό ύφος. Το χτένισμα της ναι μεν άφηνε το πρόσωπο της σε κοινή θέα αλλά σε συνδυασμό πέπλο, έκρυβε λιγάκι την ομορφιά της.

Η νυν Κάθριν λοιπόν που έλαμπε πίσω από το διακριτικό πέπλο της προτίμησε τη σίγουρη λύση της τιάρας, μπαίνοντας εύκολα και απλά στο ρόλο της πριγκίπισσας. Τα διακριτικά και κομψά σκουλαρίκια ολοκλήρωσαν και τελειοποίησαν το αριστοκρατικό της λουκ και έστρεψαν όλα τα βλέμματα επάνω της!

Αψηφώντας λοιπόν το πρωτόκολλο που προστάζει τα μαλλάκια της νύφης να είναι ψηλά , η Κέιτ που έχει το δικό της στιλ αποφάσισε να αφήσει τα μαλλάκια της ανάλαφρα στους ώμους και να εντυπωσιάσει απλά χωρίς να πάρει "γραμμή" από το βρετανικό πρωτόκολλο.

Χωρίς αμφιβολία τα μαλλάκια ήταν πολύ φυσικά όπως ακριβώς τα ήθελε και εκείνη, εντυπωσιάζοντας με natural αίγλη.

Όσο για το μακιγιάζ της και αυτό κινήθηκε σε απλούς φυσικούς τόνους χωρίς υπερβολές ολοκληρώνοντας το φυσικό της λουκ. Με έντονα φρύδια, σκιά ματιών σε γήινα χρώματα και λιπ-γκλος σε απαλή ροζ απόχρωση, με τα μαγουλάκια της να είναι ροδαλά εκτός του ρουζ και λόγω άγχους, η Κέιτ εντυπωσίασε και θάμπωσε τους πάντες χωρίς υπερβολές αφού επιμελήθηκε μόνη της το μακιγιάζ της ακριβώς όπως τη γνώρισε ο άντρας της πλέον Γουίλιαμ!

Ελένη Αναστασάκη