Η Dua Lipa μας έδωσε την τέλεια ιδέα μακιγιάζ για party

21.09.2022
Η Dua Lipa μας έδωσε την τέλεια ιδέα μακιγιάζ για party
Δεν είναι τυχαίο που η τραγουδίστρια θεωρείται beauty queen – Δες το makeup look που μας εντυπωσίασε

Αν υπάρχει μια star στην οποία μπορούμε να βασιστούμε για ατελείωτη έμπνευση σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, αυτή είναι η Dua Lipa. Η τραγουδίστρια συνηθίζει να κάνει τολμηρά looks ομορφιάς, με τα οποία έχει εμφανιστεί σε όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της, «Future Nostalgia».

Πώς να κάνεις την απόλυτη viral τάση των siren ματιών

Λάτρης του Y2K και όλων των νοσταλγικών trends, η νεαρή τραγουδίστρια λατρεύει οτιδήποτε γυαλιστερό και ιριδίζον, αλλά αυτή η τελευταία δημιουργία είναι εντελώς σε άλλο επίπεδο. Με ένα makeup look δια χειρός της makeup artist Shelby Smith, η Dua Lipa πόζαρε με δεκάδες μικροσκοπικούς κρυστάλλους τοποθετημένους γύρω από την περιοχή των ματιών της. Σε συνδυασμό με μακριές, εντυπωσιακές βλεφαρίδες, το look της ήταν εξαιρετικά cool αλλά και εκπληκτικά προσιτό. Σε αντίθεση με τα περίτεχνα liner και τις glam glitter σκιές που φοράει γενικά, αυτή η τάση θα μπορούσε εύκολα να αναπαραχθεί στο σπίτι, για ένα party – το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγη κόλλα για βλεφαρίδες και ένα σταθερό χέρι.

Οι πιο cool τρόποι να φορέσεις το eyeliner

Η Lipa μάλιστα δημοσίευσε η ίδια το μακιγιάζ. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο στη Νότια Αμερική λόγω της περιοδείας της. Το υπόλοιπο μακιγιάζ της ήταν απλό: γυαλιστερό δέρμα, πλούσια φρύδια και ένα βελούδινο nude χείλος. Η Lipa είχε επίσης τα χαρακτηριστικά μακριά μαύρα extensions της, ένα look το οποίο έγινε το σήμα κατατεθέν της από τότε που άλλαξε τα ξανθιά μαλλιά της στις αρχές του περασμένου έτους.