5 τάσεις μακιγιάζ για να ξεχωρίσεις στις καλοκαιρινές διακοπές σου

03.08.2021
5 τάσεις μακιγιάζ για να ξεχωρίσεις στις καλοκαιρινές διακοπές σου
Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνουμε περισσότερο το καλοκαίρι του 2021 (εκτός από το να ζούμε σε έναν ασφαλή, υγιή και πιο ειρηνικό κόσμο, προφανώς) είναι όλες οι νέες τάσεις μακιγιάζ. Από το έντονο, μπορντό κραγιόν έως τα έντονα πολύχρωμα μάτια, αυτές είναι οι 5 καλύτερες τάσεις μακιγιάζ του καλοκαιριού του 2021 που πρέπει να γνωρίζεις.

Πολύχρωμα μάτια

Τι παίρνεις όταν συνδυάζεις μοβ, ροζ, κίτρινο και πορτοκαλί; Αυτή την υπέροχη πολύχρωμη σκιά ματιών. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα primer ουδέτερου χρώματος (θα εμποδίσει να ξεθωριάσουν ή να λερωθούν οι στρώσεις σκιών από πάνω) και μια παλέτα γεμάτη ζωντανές αποχρώσεις.

Μπορντό Χείλη

Το lipstick κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του το 2021. Το πιο μοντέρνο χρώμα για να φοράς; Το βαθύ μπορντό. Είναι τολμηρό, ψαγμένο και απροσδόκητο, αλλά εκπληκτικά ευκολοφόρετο, ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματός σου.

Μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ

Καθαρό και δροσερό δέρμα, ελαφρώς κοκκινισμένα μάγουλα, χείλη ουδέτερου χρώματος, βουρτσισμένα φρύδια, έντονες βλεφαρίδες-όλα αυτά είναι βασικά χαρακτηριστικά για τη δημιουργία αυτής της υπέροχης εμφάνισης. Φόρεσέ το μέρα ή νύχτα, για τη δουλειά ή για το Σαββατοκύριακο. Σε κάθε περίπτωση, θα φαίνεται εκπληκτικό.

Κλασικό Cat Eye

Πιάσε το μαύρο υγρό eyeliner σου, γιατί το κλασικό cat eye επιστρέφει για το 2021. Συνδύασέ το με έντονα φρύδια, πολύ μακριές βλεφαρίδες και ματ χείλη ουδέτερου χρώματος για μια εμφάνιση λαμπερή αλλά και ευκολοφόρετη.

Αστεράκια στα βλέφαρα

Αυτά τα βλέφαρα με αστεράκια είναι απόδειξη ότι για να δημιουργήσεις ένα επικό μακιγιάζ ματιών, δεν χρειάζεται να τα αγριέψεις με σκιά ή να τα βάψεις. Για να το κάνεις μόνη σου, προετοίμασε τα βλέφαρά σου με διάφανο gloss (θα προσθέσει την τέλεια ποσότητα κόλλας και λάμψης) και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τσιμπιδάκια για να τοποθετήσεις προσεκτικά λαμπερά αστεράκια από τις εσωτερικές προς τις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου.