Τα tips που θα κάνουν τη διαφορά στο foundation σου

14.07.2020
Τα tips που θα κάνουν τη διαφορά στο foundation σου
Τα μυστικά για τέλεια εφαρμογή και άψογα αποτελέσματα

Αν θέλεις να κάνεις ένα πιο ολοκληρωμένο μακιγιάζ, και όχι κάτι πιο ανάλαφρο λόγω του καλοκαιριού, ένα από τα βασικότερα, όπως μαρτυράει και το όνομα του, είναι το foundation. Θέτει τη βάση για ό,τι χτίσεις στην πορεία, χαρίζοντας ομοιομορφία στην επιδερμίδα σου.

Δες και αυτό: Το χρώμα eyeliner που σου ταιριάζει, σύμφωνα με το χρώμα των ματιών σου

Αν θέλεις να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα πρέπει να ακολουθήσεις τα tips που κάνουν τη διαφορά. Ποια ειναι αυτά; Δες παρακάτω:

Η σωστή προετοιμασία
Ένα από τα πιο βασικά μυστικά για τέλεια εφαρμογή του foundation είναι η καλή περιποίηση του δέρματος. Ακολούθησε τη σωστή ρουτίνα φροντίδας, πλένοντας το πρόσωπο σου με καθαριστικό, εφαρμόζοντας toner, serum και ενυδατική - άλλωστε, όσο πιο ενυδατωμένη είναι η επιδερμίδα σου, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Επίσης, πριν την εφαρμογή του foundation σου, εφάρμοσε primer που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου για να βελτιώσεις τυχόν ατέλειες στην επιδερμίδας σου και να εξασφαλίσεις μεγαλύτερη διάρκεια στο foundation.

Διάλεξε το σωστό foundation με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σου
Έχεις κανονική, μεικτή, ξηρή ή λιπαρή επιδερμίδα; Ανάλογα με την απάντηση, διάλεξε το σωστό foundation για την επιδερμίδα σου για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ανάμειξε το με την ενυδατική σου πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα
Ανακάτεψε πολύ καλά λίγες σταγόνες του foundation με μια μικρή ποσότητα από την ενυδατική σου κρέμα για να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου να είναι ακόμη πιο ενυδατωμένη και πιο ανάλαφρη κάλυψη.

Αυτό το είδες; Το foxy eyes είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ που όλες λατρεύουν

Μην παραμελείς το λαιμό σου
Όπως τονίζουν και οι makeup artists, μην σταματάς την εφαρμογή του foundation στο πηγούνι, γιατί έτσι θα δημιουργείσης μία αισθητή γραμμή. Γι'αυτό, συνέχισε την εφαρμογή του foundation μέχρι το λαιμό σου.

Σέταρε στο τέλος με μία setting powder
Μια στρώση πούδρας σεταρίσματος θα δώσει διάρκεια στο μακιγιάζ σου.