Πώς να κάνεις cut crease ματιών, σύμφωνα με μια makeup artist

24.02.2020
Πώς να κάνεις cut crease ματιών, σύμφωνα με μια makeup artist
Τα βήμα που πρέπει να ακολουθήσεις να τέλειο αποτέλεσμα

Αν ψάχνεις ένα look ματιών που προσθέτει σχήμα και τον ορισμό, η καλύτερη επιλογή σου είναι το cut crease. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το look περιλαμβάνει μια ξεχωριστή γραμμή που "κόβει" την πτυχή του ματιού για να προσθέσει επιπλέον βάθος και περίγραμμα γύρω από το καπάκι.

Δες και αυτό: Αυτή είναι η απόχρωση σκιάς που κολακεύει όλα τα χρώματα ματιών

Η makeup artist Angela Calisti, η οποία έχει συνεργαστεί με τις Bella Thorne, Sophia Richie και Olivia Culpo, μοιράζεται το πώς επιτυγχάνει αυτό το εξαιρετικά κολακευτικό look. "Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να αναδημιουργήσεις αυτό το βλέμμα, λέει η Calisti. "Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια ευέλικτη παλέτα σκιάς ματιών".

Βήμα 1: Primer
"Ξεκίνα με ένα primer ματιών για να βοηθήσεις τη σκιά να 'κολλήσει' στο καπάκι".

Βήμα 2: Φτιάξε την πτυχή
"Χρησιμοποίησε ένα μικρό γωνιακό πινέλο για να εφαρμόσεις σκούρη καφέ ή μια άλλη ουδέτερη σκιά στην πτυχή των βλεφάρων. Αυτή η σκιά θα δημιουργήσει τη διάσταση που θέλεις και θα λειτουργήσει ως βάση. "

Βήμα 3: Δημιουργία βάσης
"Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα επίπεδο πινέλο concealer για να εφαρμόσεις ένα κρεμώδες foundation με πλήρη κάλυψη μερικές αποχρώσεις πιο ανοιχτό από το χρώμα του δέρματος σου σε ολόκληρο το βλέφαρο, σταματώντας στην πτυχή."

Αυτό το είδες; Πώς να κάνεις το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο σμιλευμένο

Βήμα 4: Λάμψη
"Μόλις στεγνώσει η βάση, εφάρμοσε μια σκια με λάμψη στο βλέφαρο".

Βήμα 5: Liner
"Κάνε μια γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων με μαύρο ή σκούρο καφέ liner".

Βήμα 6: Highlight
"Στη συνέχεια, εφάρμοσε την πιο ανοιχτή και λαμπερή σκιά στην περιοχή ακριβώς κάτω από το κόκκαλο των φρυδιών, όπου τα φρύδια σου κάνουν καμπύλη".

Βήμα 7: Βλεφαρίδες
"Τέλος, αυτό το look δεν είναι πλήρες χωρίς δραματικές βλεφαρίδες - είτε με ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες είτε με την αγαπημένη σου μάσκαρα".

Διάβασε επίσης: Πώς να εφαρμόσεις σωστά τη μάσκαρα, σύμφωνα με τους ειδικούς

Δες το παρακάτω βίντεο για περαιτέρω βοήθεια: