Ο σωστός τρόπος να φορέσεις lip gloss (κι όμως, υπάρχει!)

21.01.2020
Ο σωστός τρόπος να φορέσεις lip gloss (κι όμως, υπάρχει!)
Τα σωστά βήματα για αψεγάδιαστα, ζουμερά χείλη

Πιστεύεις ότι το lip gloss φοριέται πιο εύκολα από οτιδήποτε, και το μόνο που έχεις είναι απλώς να το απλώσεις στα χείλη σου; Κι όμως, κάνεις λάθος!

Δες και αυτό: Πώς να εφαρμόσεις σωστά τη μάσκαρα, σύμφωνα με τους ειδικούς

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να το φορέσεις:

Αρχικά, θα πρέπει να είσαι προσεκτική στο lip gloss που θα αγοράσεις. Όταν επισκεφθείς το κατάστημα καλλυντικών, δοκίμασε τις υφές των gloss πάνω στην επιδερμίδα των χεριών σου. Μόνο έτσι θα καταλάβεις αν κολλάνε ή πολύ λιπαρά.

Αυτό το είδες; Εφαρμογή ρουζ για νεότερη όψη; Κι όμως, γίνεται

Στη συνέχεια, όταν πας σπίτι σου, απολέπισε τα χείλη σου με ένα ειδικό απολεπιστικό χειλιών ή με ένα πολύ απαλό απολεπιστικό προσώπου. Μετά κάνε στα χείλη σου μια “μάσκα” βάζοντας κρέμα για τα χείλη αλλά σε αρκετή ποσότητα. Κάνε υπομονή πέντε λεπτά και αφαίρεσε την με ένα χαρτομάντιλο. Στο τέλος, μπορείς να βάλεις ελάχιστο foundation με τα δάχτυλα, καθώς αυτό θα βοηθήσει το αποτέλεσμα να κρατήσει περισσότερο.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το απλικατέρ που περιέχει το προϊόν αλλά μπορείς επίσης να δοκιμάσεις ένα πινέλο για κραγιόν, αφού με αυτό η εφαρμογή γίνεται πιο καθαρά, το σχήμα των χειλιών είναι πιο συμμετρικό και η διάρκεια μεγαλύτερη. Βάλε το χρώμα στο κέντρο των χειλιών και χωρίς να ξαναπάρεις άλλη ποσότητα άπλωσε το γκλος μέχρι τις γωνίες των χειλιών και μετά πάλι στο κέντρο, πρώτα δεξιά και μετά αριστερά. Το αποτέλεσμα θα είναι χείλη σχεδιασμένα σωστά και με όγκο.

Διάβασε επίσης: Το trick της Meghan Markle για σαρκώδη χείλη