Εσύ ξέρεις ποια απόχρωση κραγιόν κάνει τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα;

09.02.2020
Εσύ ξέρεις ποια απόχρωση κραγιόν κάνει τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα;
Ποιο χρώμα να προτιμήσεις εάν θέλεις ζουμερά, σαρκώδη χείλη

Εδώ και αρκετά χρόνια, τα μεγάλα, ζουμερά χείλη είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς.

Δες και αυτό: Μένει κραγιόν στα δόντια σου; Ιδού δύο τρόποι που θα σε σώσουν...

Παρ΄όλα αυτά, δε γεννηθήκαμε όλες με τα χείλη της Angelina Jolie, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να τα αποκτήσουμε αφενός με τη βοήθεια του μακιγιάζ, αφετέρου με τη σωστή επιλογή κραγιόν.

Αυτό το είδες; Πώς πρέπει να εφαρμόζεις lip liner - και γιατί

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους makeup artists, οι πιο σκούρες αποχρώσεις (μωβ, berry, σκούρο καφέ κλπ) κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο άτονα, flat και λιγότερο juicy σε αντίθεση με τις ανοιχτές , nude αποχρώσεις που όχι μόνο κολακεύουν τα χείλη αλλά τα κάνουν να δείχνουν πιο «γεμάτα» και sexy. Τα nude κραγιόν είναι από τις πιο safe, διακριτικές αποχρώσεις που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σχεδόν σε κάθε περίσταση αλλά κυρίως, όλες αυτές τις στιγμές που δεν ξέρεις ποιο κραγιόν τελικά να φορέσεις. Το μόνο που σου μένει είναι να διαλέξεις τη nude απόχρωση που σου ταιριάζει.

Διάβασε επίσης: To έξυπνο τρικ για να βρεις την απόχρωση του ρουζ που σου ταιριάζει

Αν θέλεις να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν ακόμη πιο μεγάλα, πέρασε από πάνω ένα gloss σε μία διάφανη- nude απόχρωση. Μπορείς να το απλώσεις είτε σε όλη την επιφάνειά τους, κάνοντάς τα ακόμη πιο λαμπερά, είτε να προσθέσεις λίγο gloss στο κέντρο των χειλιών σου.