Άφησε εποχή με το γιορτινό σμόκι της παραμονής!

31.12.2010
Η πιο εντυπωσιακή μέρα του χρόνου έχει φτάσει και εσύ αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να κόψεις την ανάσα!

Η πιο εντυπωσιακή μέρα του χρόνου έχει φτάσει και εσύ αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να κόψεις την ανάσα! Αν έχεις χαθεί σε ένα νεσεσέρ γεμάτο σκιές, κραγιόν και χρώματα επίλεξε αυτό που ξέρεις ότι διαχρονικά θα σου χαρίσει τη λάμψη που επιβάλλεται να έχεις αυτή τη μέρα: το smokey eye. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις με τη μαγεία του διαχρονικού smokey!

Χρώματα τριγύρω πολλά: το σμόκι έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: δε σε περιορίζει. Μπορεί το κλασικό σμόκι να έχεις σκούρα βάση όμως εσύ μπορείς να δημιουργήσει το δικό σου με όποιο από τα χρώματα της χρωματικής παλέτας σου ταιριάζει καλύτερα και δημιούργησε πάνω σε αυτή τη βάση! Το μπεζ, το γκρι, το μοβ είναι τα νέα μαύρα! Φτιάξε το σμόκι σου με αυτά τα χρώματα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσεις τις εντυπώσεις όχι μόνο για την πρωτοτυπία σου αλλά και για τα εντυπωσιακά λούκ που θα δημιουργήσεις!

Προσοχή στις υπερβολές: το σμόκι είναι ένα μακιγιάζ ματιών που τραβάει όλα τα βλέμματα ακριβώς εκεί επομένως δε χρειάζεται να τονίσεις και τα μάτια. Επειδή ο φόβος να φλερτάρεις με το too much μεγαλώνει αν επιλέξει ένα έντονο κραγιόν ή ρουζ καλά θα κάνεις να το αποφύγεις. Τα ματ παλ σχεδόν φυσικά χείλη είναι ότι πρέπει για να ολοκληρώσεις το λουκ.

Μην ξεχάσεις: όταν απλώσεις τη σκούρα απόχρωση να μην το παρακάνεις. Καλύτερα λίγη σκούρα σκιά λιγότερο παρά να σε ρωτάνε γιατί σε έδειραν! Είναι προτιμότερο να προσθέσεις αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητο λίγο χρώμα παρά να σου σπάσουν τα νεύρα προσπαθώντας να "απαλύνεις" το smokey σου, χρονιάρες μέρες.

Το γκλίτερ: και γκλίτερ και σμόκι γίνεται; Φυσικά και γίνεται! Τις γιορτές όλα επιτρέπονται και καλά θα κάνεις για να δώσεις ακόμη πιο γιορτινή χροιά στο μακιγιάζ σου να απλώσεις γκλίτερ για έξτρα λάμψη! Άπλωσε στο βλέφαρο σου μικρή ποσότητα υγρού γκλίτερ για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και άφησε εποχή με το σέξι υγρό σμόκι σου.

Τι χρώμα σκόκι να κάνεις: Αν είσαι πρασινομάτα πες ναι στο μοβ που αναδεικνύει τέλεια το χρώμα σου ενώ αν έχεις καστανά μάτια τόλμησε την σκούρα καφέ απόχρωση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα σε σένα! Αν έχεις μπλε μάτια η ψυχρή γκρι απόχρωση σε συνδυασμό με την τρέντι bleu navy είναι ότι πρέπει. Καφέ, μπλε, γκρι, μοβ είναι τα απόλυτα χρώματα για το πιο τρέντι σμόκι της παραμονής!

Επένδυσε στο κονσίλερ: το θαυματουργό εργαλείο του μακιγιάζ σου έρχεται και εδώ να σου λύσει τα χέρια. Άπλωσε σχολαστικά το κονσίλερ σου για να τονίσεις ακόμη περισσότερο το υπέροχο σμόκι σου. Η αντίθεση κονσίλερ και σκούρας σκιάς θα τραβήξει όλα τα βλέμματα ακριβώς εκεί και εσύ θα λάμπεις σα στολίδι του δέντρου!

Από την Ελένη Αναστασάκη