Μετά το γυμνό τώρα και ηθοποιός

04.09.2006
Τη στιγμή που εκατοντάδες νέα παιδιά με σπουδές υποκριτικής ψάχνουν την τύχη τους στην τηλεόραση, η Χριστίνα Κολέτσα, με ένα ριάλιτι και αρκετή δόση γυμνού την έκανε... βουνό!

Τη στιγμή που εκατοντάδες νέα παιδιά με σπουδές υποκριτικής ψάχνουν την τύχη τους στην τηλεόραση, η Χριστίνα Κολέτσα, με ένα ριάλιτι και αρκετή δόση γυμνού την έκανε... βουνό! Μπορεί στο «Fame story» να μην πήρε το έπαθλο, πήρε όμως ένα ρόλο στη νέα κωμική σειρά του καναλιού «Οι βαρβάτοι», και μάλιστα δίπλα σε δημοφιλείς και καταξιωμένους ηθοποιούς. Στη σειρά που γράφει ο Λευτέρης Καπώνης και σκηνοθετεί ο Αντώνης Τέμπος η πρώην παίκτρια θα υποδυθεί εν μέρει τον εαυτό της. Δηλαδή, θα κάνει μια λαϊκή τραγουδίστρια η οποία διατηρεί ερωτική σχέση με τον Γιώργο Γιαννόπουλο.

Η ιστορία βέβαια της σειράς αναφέρεται σε μια αντροπαρέα και το πώς λειτουργούν μεταξύ τους και τις σχέσεις τους. Εκτός από τον Γιώργο Γιαννόπουλο, θα δούμε τον Στέλιο Μάινα σε ρόλο αθεράπευτου γυναικά. Είναι παντρεμένος με τη Θεοδώρα Βουτσά και έχει κάνει την απιστία... επιστήμη.

Ο Τάσος Χαλκιάς είναι αντικέρ και πρώην σύζυγος της Θεοδώρας Σιάρκου με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις. Σκέφτεται κι εκείνος διάφορα τεχνάσματα για να προσεγγίζει περισσότερες γυναίκες, με κορυφαίο να υποδύεται τον γκέι για να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους.

Ο τελευταίος της παρέας είναι ο Γεράσιμος Γενατάς. Φιλόλογος και ρομαντικός, αφοσιωμένος στη γυναίκα του Ευαγγελία Μουμούρη. Το ελάττωμά του εμφανίζεται πρόσφατα και τον κάνει να φαντάζεται όλες τις γυναίκες... γυμνές!