Μάγισσα: Ο Μάρκος και η Θεοφανώ έρχονται για πρώτη φορά πιο κοντά από ποτέ

28.09.2023
Μάγισσα: Ο Μάρκος και η Θεοφανώ έρχονται για πρώτη φορά πιο κοντά από ποτέ
Η ένταση ανάμεσα στη Θεοφανώ και τον Μάρκο θεριεύει ενώ ψάχνουν και οι δυο απαντήσεις στα ερωτήματα γύρω από τον ανεξήγητο χαμό του μωρού εκείνου.

Η Μάγισσα του ΣΚΑΪ μπήκε δυναμικά (αν και μάλλον όχι όσο δυναμικά περίμεναν στον σταθμό καθώς ακόμη το «εμπόδιο» του Σασμού δεν το έχει περάσει) και παρά τα τρολαρίσματα και τις αντιδράσεις, οι εξελίξεις των ιστοριών έρχονται ολοένα και πιο ενδιαφέρουσες.

Στο σημερινό (28/9/2023) επεισόδιο ένα από τα σημεία που θα κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού θα είναι ο χρόνος που έχουν μαζί η Θεοφανώ με τον Μάρκο, στον οποίο απευθύνεται προκειμένου να μοιραστεί την πληροφορία που φαίνεται ότι «καθαρίζει» τον Πανάγο από την κατηγορία ότι σκότωσε το βρέφος!

Εκεί λοιπόν, ο φακός καταγράφει μια σχετική ένταση που αποτυπώνει, προφανώς, τα αληθινά συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο. Ιδού και το σχετικό sneak preview.

Τελικά ο Μάρκος πείθει τη Θεοφανώ να τον οδηγήσει στη γυναίκα που ήταν με τον Πανάγο το βράδυ που χάθηκε το βρέφος, βάζοντας εκείνη, όμως σε μεγάλους μπελάδες. Στο τέλος, όμως, ένα όραμα της Θεοφανώς θα προκαλέσει καινούριες αναταράξεις στον πύργο, αλλά μάλλον θα σώσει τον άρχοντα.

4.-1_1.jpg

Ο Μιχαήλ παλεύει με τις τύψεις του καθώς μοιράζει την καρδιά του ανάμεσα σε δυο γυναίκες, ενώ ο Σπήλιος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα στη ρήξη του με τον συμπέθερο.

Ο Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει περισσότερες ευθύνες στον Τζανή και τον βάζει δίπλα στον Μάρκο.

Ιδού και το τρέιλερ, μετρώντας αντίστροφα για το αποψινό επεισόδιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=xyaa-y3mwhQ&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.09.2023 - 17:32