Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γάλλος αποχαιρετά το Διαφάνι αγκαλιά με τον αδελφό του, Λεωνίδα Κακούρη -και άλλους πολλούς

11.07.2022
Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γάλλος αποχαιρετά το Διαφάνι αγκαλιά με τον αδελφό του, Λεωνίδα Κακούρη -και άλλους πολλούς
Ο Μιλτιάδης και ο Δούκας Σεβαστός ξανά μαζί -και όχι μόνο στον άλλο κόσμο, βάσει σεναρίου!

Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία την περασμένη εβδομάδα και το έκαναν πανηγυρικά, όπως τους άξιζε. Τρία χρόνια μετά την αμήχανη άφιξή της στη μικρή μας οθόνη, η σειρά της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη έσπασε όλα τα ρεκόρ θέτοντας τον πήχη πάρα πολύ ψηλά για ότι ακολούθησε -και ακολουθεί.

Είδαμε τα συγκινητικά "αντίο" πολλών από τους πρωταγωνιστές και απολαύσαμε δεκάδες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και το backstage που μοιράστηκαν με την αφορμή όλοι οι συντελεστές.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις τελευταίες αναρτήσεις του Γιώργου Γάλλου, που ενσάρκωσε τον αδελφό του ισχυρού Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης), Μιλτιάδη. Παρόλο που ο Μιλτιάδης σκοτώθηκε στον δεύτερο κύκλο, επέστρεψε για λίγο στο Διαφάνι και βρήκε ευκαιρία να ποζάρει πλάι σε όλους τους αγαπημένους του συνεργάτες.

Αφού αφιέρωσε μία ανάρτηση στη Μαρία Κίτσου, ή Λενιώ Σταμίρη αν προτιμάτε, ο δημοφιλής ηθοποιός συνέχισε με μία σειρά φωτογραφιών με όλους τους άλλους αγαπημένους Διαφανιώτες -και πρώτο και καλύτερο τον αδελφό του.