Survivor: Ο Ντάνος κάνει... ναζάκια στην Ελισάβετ [vds]

04.05.2017
Εκτός απο την αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ και την επιβεβαιώη της «κολεγιάς» που «ψήνεται» ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τους Διάσημους, από το χθεσινό επεισόδιο του δημοφιλούς παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ προέκυψαν κι άλλα «λαβράκια».

Είδαμε στα τελευταία επεισόδια ότι οι οι Μαχητές και ειδικά τα κορίτσια -Σάρα & Ελισάβετ- μαζί με τον Κώστα τον Μισθοφόρο επισκέπτονται πολύ συχνά την καλύβα των Διασήμων.

Σε μια τέτοια συνάντηση που προβλήθηκε χθες, η Ελισάβετ ακούγεται να εκφράζει ένα παραπονάκι σχετικά με το φαγητό. «Εμείς το μόνο που δεν έχουμε φάει εδώ στην Καραϊβική είναι ψάρι», λέει η Ελισάβετ, αναφερόμενη, φυσικά στο γεγονός ότι ο Ντάνος είναι ο ψαράς της αντίπαλης ομάδας που τους φέρνει συχνά πυκνά τέτοιες λιχουδιές της θάλασσας.

«Εσείς με διώξατε» απαντά αμέσως μεταξύ σοβαρού και αστείου και σχεδόν με νάζι ο Ντάνος συμπληρώνοντας ότι όταν πιάσει ένα μεγάλο θα φάνε όλοι μαζί, για να ακούσει από τον Γιώργο Χρανιώτη που καθόταν δίπλα τους ότι για την ομάδα των Διασήμων, ο ερχομός του Ντάνου ήταν ένα «δωράκι». «Με κορδέλα», όπως συμπλήρωσε και πάλι η Ελισάβετ, χαζογελώντας.

Ιδού και το απόσπασμα ενώ πιο κάτω καταγράφεται κι άλλο «λαβράκι».

Λίγο νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Ντάνος θέλησε να πει «Ευρυδίκη» και είπε «Ελισάβετ». Τυχαίο; Μπορεί... Ιδού και το σχετικό απόσπασμα!