Αγωνία για την Κατερίνα Βρανά: Με προχωρημένη σηψαιμία νοσηλεύεται στη Μαλαισία

02.05.2017
Ώρες αγωνίας για την οικογένεια, τους φίλους και θαυμαστές της διάσημης κωμικής ηθοποιού Κατερίνας Βρανά που εδώ και 2 ημέρες νοσηλεύεται σε κρίσημη κατάσταση σε νοσοκομείο της στην Kuala Lumpur όπου βρισκόταν για το παγκόσμιο φεστιβάλ κωμωδίας.

Ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα την έστειλαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μαλαισίας αλλά η καθυστερημένη διάγνωση της σκωληκοειδίτιδας οδήγησε σε περιτονίτιδα και σηψαιμία.

Η επίση,η ανακοίνωση της εκπροσώπου της, υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας Βάσω Σωτηρίου έχει ως εξής:

«Η Κατερίνα Βρανά βρισκόταν στη Μαλαισία, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας σε Μαλαισία και Σιγκαπούρη, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται ακόμη, η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί, τα ζωτικά της όργανα έχουν σταθεροποιηθεί και η ίδια αναρρώνει από όλη αυτή την περιπέτεια. Έδωσε μια μάχη και συνεχίζει να τη δίνει με ορατά σημάδια βελτίωσης».

Η Κατερίνα Βρανά είναι μια από τις πιο καταξιωμένες και διάσημες κωμικούς του πλανήτη με πολλές βραβεύσεις παγκοσίως. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και ζει δύο τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και αλλού. To CNN την έχει καταταξει στις 13 καλύτερες γυναίκες κωμικούς παγκοσμίως.