Τι είδαμε χθες στο Survivor: Ο άγριος καυγάς, το μουσκίδι & η ψαρόσουπα

15.02.2017
Μπορεί η πρώτη ένταση να ξεκίνησε από την ομάδα των διασήμων, οι δυσκολίες όμως όπως φάινεται δένουν την ομάδα και το χθεσινό περιστατικό δείχνει να ξεχάστηκε. Αντίθετα, τριβές κι εντάσεις αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στην ομάδα των μαχητών.

Καβγάς ανευ προηγουμένου ξέσπασε μεταξύ δύο ανδρών κι αυτό με αφορμή "πηγαδάκια" μετά την αποχώρηση του πρώτου παίκτη Γιώργου Αγγελόπουλου από την ομάδα των μαχητών και τη μεταγραφή του στην ομάδα των διασήμων.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Πάνος Αργιανίδης παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με αφορμή τις συμβουλές του δεύτερου προς τον πρώτο. Όπως θεώρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Πάνος - που από την αρχή έχει αναλάβει ρόλο συντονιστή - προσπαθεί να επηρεάσει τους "αδύναμους" παίκτες για να βγάλει εκτός συναγωνισμού δυνατούς παίκτες.

Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα με τους παίκτες να αλληλοκατηγορούνται ενώ υπήρξαν μκι αυτοί που αμέτοχοι παρακολουθούσαν την "κοκκορομαχία".

Στο άλλο στρατόπεδο, αυτό των διασήμων, οι δυσκολίες δεν άφηναν χώρο για εντάσεις. Η βροχή που πλημμύρισσε την πρόχειρη καλύβα έκανε μούσκεμα τους παίκτες με κάποιους από αυτούς ν΄ανεβάσουν μέχρι και πυρετό.

Ιδιαίτερο πείσμα είχε το νέο μέλος της ομάδας - ο Γιώργος Αγγελόπουλος - που παρά τις αντίξοες συνθήκες ρίχτηκε με σθένος στα κύματα και τραυματίστηκε για να βγάλει ψαριά - αφού πρώτα η ομάδα κέρδισε με κόπο μετά από δοκιμασίες εργαλεία ψαρέματος - και να ευχαριστήσει με αυτό τον τρόπο τη νέα του ομάδα για τη θερμή υποδοχή.

Όσο για την ψαρόσουπα που έφτιαξαν, αν κρίνουμε από τις γκριμάτσες μάλλον δεν ήταν και ιδιαίτερα πετυχημένη. Αν θέλεις να δοκιμάσεις κι εσύ την εμπειρία του Survivor από τη θαλπωρή του σπιτιού σου δοκίμασε τη συνταγή.