Γκαγκάκη: Είχε «κόψει» τον παίκτη που τρέλανε το Voice!

17.02.2015
Απίστευτο και όμως αληθινό. Ή μάλλον… Γκαγκακικό! Ο νεαρός τραγουδιστής Άκης Παναγιωτίδης, που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του «The Voice» στο παρελθόν είχε απορριφθεί από την Κατερίνα Γκαγκάκη.

Και μπορεί να είδαμε το βράδυ της Κυριακής (15/2) τον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη να τρελαίνονται με την απίστευτη φωνή του 30χρονου άνδρα και να γυρίζουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δε συνέβη το ίδιο με την Γκαγκάκη.

Η διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1 έχει κάνει και κριτής στο X Factor και σε εκείνο το talent show, ο Παναγιωτίδης είχε δηλώσει συμμετοχή. Αλλά, όπως απέδειξε το μέλλον, αλίμονο στον 23χρονο τότε Άκη, έπεσε πάνω στην κριτή Γκαγκάκη, η οποία δεν αισθάνθηκε ότι μπορεί να σαρώσει τον κόσμο!

«Δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, συγκριτικά με τα άλλα παιδιά, τα οποία είχαμε, μπορείς με το ρεπερτόριο που έχεις να σαρώσεις τον κόσμο» του είχε πει τότε. Και δεν πίστευε επίσης, ότι είναι αυτός που ψάχνει για να κάνει μεγάλη καριέρα! Ωστόσο, ο Παναγιωτίδης δεν το έβαλε κάτω και στην πρεμιέρα του Voice κατάφερε μέσα σε λίγα δεύτερα να… σαρώσει τους τέσσερις coaches.

Να υπενθυμίσουμε ότι τότε η Γκαγκάκη είχε περάσει τον Λούκα Γιώρκα με του οποίου τη φωνή ήταν ενθουσιασμένη.

Δες το επίμαχο βίντεο με τον Παναγιωτίδη μετά το 7 λεπτό