Μουτσινάς: Τα σκληρά λόγια & η συγνώμη στην Ηλιάδη

06.06.2014
Η εμμονή της Αγγελικής Ηλιάδη να ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες από την πορεία της εγκυμοσύνης της, δημοσιεύοντας ακόμη και τον υπέρηχο του μωρού, αλλά και τη γνωμάτευση του γυναικολόγου, προκάλεσαν την οργή του Νίκου Μουτσινά.
Μόνο που ο Μουτσινάς ήταν τόσο έξαλλος με την εγκυμονούσα αοιδό, που η κριτική του ξέφυγε από τα όρια της πλάκας ή σάτιρας και ήταν μία επίθεση με πολύ σκληρά και προσβλητικά λόγια. Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης ο Μουτσινάς μεταξύ άλλων ανέφερε για τις πολύ προσωπικές φωτογραφίες της Ηλιάδη στο Instagram
«Είναι λάθος αυτό το θέμα για τηλεόραση δεν μπορείς να πεις αυτά που θέλεις. Δε μπορείς να πεις ας πούμε πως το μωρό αυτό είναι καμένο και από πατέρα και από μητέρα. Για ποιον λόγο το κάνει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Της είχαν πει οτι δε μπορεί να κάνει παιδιά, ότι είναι στέρφα και λέει όχι το αποδεικνύω μπορώ να κάνω» είπε χαρακτηριστικά.
Τα λόγια του Μουτσινά δεν έμειναν ασχολίαστα και πολλοί ήταν εκείνοι που ενώ συμφωνούσαν μαζί του, διαφωνούσαν με τη σκληρότητα του λόγου του. Ενδεικτική είναι η αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης τα "έχωσε" στον παρουσιαστή, θεωρώντας "απαράδεκτο" να λες "καμένο" ένα μωρό και μάλιστα αγέννητο. Μάλιστα, η Μαρία προέβλεψε ότι ο Μουτσινάς θα το μαζέψει. Κι έπεσε μέσα.
Λίγη ώρα μετά και μέσα από το Δέστε Τους, ο Μουτσινάς ζήτησε "συγνώμη" από την τραγουδίστρια.


«Θέλω να πω κάτι. Χθες έκανα μια μεγάλη βλακεία νομίζω. Αυτό που είπα για την Αγγελική Ηλιάδη -δεν με έχει πάρει τηλέφωνο η κοπέλα, το σκέφτηκα εγώ σήμερα το πρωί που ξύπνησα- αυτό που είπα ότι το παιδί αυτό είναι καμένο από πατέρα και μητέρα, ήταν κάτι πολύ βαρύ. Το είπα... δεν ξέρω γιατί. Βλακωδώς το είπα μάλλον. Δεν εννοούσα κάτι. Είναι πολύ προσβλητικό. Ζητώ συγνώμη, αν μπορεί να το ακούσει -αν δεν το ακούσει να της το πει κάποιος. Ξέφυγα λίγο παραπάνω από το κανονικό, όλα τα υπόλοιπα θεωρώ όχι, αλλά αυτό ήταν λίγο παραπάνω. Μέχρι εκεί» είπε φανερά μετανιωμένος για τον προσβλητικό χαρακτηρισμό του μωρού.