Λάτσιος - Γκαγκάκη: Η Σάσα "κάρφωσε" το γλωσσόφιλο τους

10.02.2014
Να πούμε ότι έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η αποκάλυψη της Σάσας Σταμάτη για τον Γιάννη Λάτσιο και την Κατερίνα Γκαγκάκη; Θα το πούμε.

Η πανελίστρια, λοιπόν, του Πρωινού την ώρα που μιλούσαν για το πάρτι – έκπληξη που έκαναν στην Φαίη Σκορδά για τα γενέθλια της, αποκάλυψε ότι εκείνη τη μέρα τα δύο διευθυντικά στελέχη του ΑΝΤ1 φιλήθηκαν στο στόμα. Και μάλιστα, έδωσαν τρυφερό... γλωσσόφιλο! Και αυτό που «ξέφυγε» της Σάσας επιβεβαίωσε ΚΑΙ ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είχαμε και ένα πολύ ωραίο φιλί χθες. Ένα γενέθλιο φιλί στο στόμα, με λίγη γλωσσίτσα “τσικ τσικ»! Το είδα στο ορκίζομαι! Βάζω και στοίχημα!» είπε η Σταμάτη για Λάτσιο και Γκαγκάκη. Κι ενώ η Φαίη έδειξε μία μικρή έκπληξη, ακούσαμε τον Λιάγκα να της ψιθυρίζει δίπλα ότι το φιλί το είδε και αυτός.

Και μαζί με την Σταμάτη σχολίασαν ότι ήταν ένα ωραίο... διευθυντικό γλωσσόφιλο! «Ωραίο φιλί. Όχι λαϊκό! Διευθυντικό! Ήταν τόσο τρυφερό. Το ζήλεψα!» ακούστηκε να λένε, την ίδια ώρα που ο Θέμης Γεωργαντάς προσπαθούσε να πείσει το κοινό ότι... κινδυνεύει η θέση τους από την αποκάλυψη της Σάσας.