Τα ύστερα: Η Καλλιμούκου σε... ερωτικές στιγμές με Αυτιά

10.02.2014
Εντάξει, όλα τα έχουμε ακούσει από το στοματάκι της Αντωνίας της Καλλιμούκου, αλλά ετούτο που εκσφενδόνισε στον «αέρα» της εκπομπής, απλά μας ξεπερνάει.

Σε μεγάλα κέφια βρέθηκε το μοντέλο της Ελένης Μενεγάκη, η οποία είπε να μοιραστεί με το κοινό τις ερωτικές φαντασιώσεις που έχει κατά καιρούς με διάσημους άνδρες. Κι αν εσύ πιστεύεις, ότι στα όνειρά της η Καλλιμούκου έχει ερωτικές περιπτύξεις με Κλούνεϊ, Πιτ, Μπέκαμ ή άλλον γόη, πέφτεις έξω.

Το κορίτσι, έχει άλλα γούστα, που οφείλουμε να ενημερώσουμε την Μενεγάκη, δεν χρήζουν μόνο… αστρολογικής ανάλυσης. Η Αντωνία, λοιπόν, αποκάλυψε ότι από το δημοτικό ξεκίνησαν τα πονηρά όνειρα, με πρωταγωνιστή τότε τον… Μέγα Αλέξανδρο, ενώ στη συνέχεια, μπήκε σφήνα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος!

«Παιδιά μη γελάσετε. Στο Δημοτικό είχα έρωτα πλατωνικό με τον Μέγα Αλέξανδρο. Μετά είχα ένα κόλλημα με τον Νίκο Γαλανό και τον Τσοχατζόπουλο. Μετά μου άρεσε ο Ζιντάν, αλλά άλλον έβλεπα στον ύπνο μου», είπε και όλοι περίμεναν να μάθουν ποιος είναι το... ερωτικό απωθημένο της.

«Δεν είναι ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα, μάλλον οικονομικά έχω. Έβλεπα στον ύπνο μου τον Αυτιά», είπε, και το Λενιώ χρειάστηκε να καθίσει στην καρέκλα για να συνέλθει. Και όχι, η συνεργάτιδα της βάλθηκε να την αποτελειώσει, αφού αποκάλυψε ότι το όνειρο ήταν φουλ στις ερωτικές περιπτύξεις με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ.