Καραγιάννη: Η νέα φωτογράφηση & η μάχη με την ανορεξία

23.01.2014
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, η Νανά Καραγιάννη επιστρέφει αλλαγμένη με νέα φωτογράφηση και μιλά για τη μεγάλη μάχη που δίνει με την ανορεξία.

Η γνωστή παρουσιάστρια «απαλλαγμένη» από τα σολάριουμ, δείχνει να βρίσκεται σε καλό στάδιο στη μεγάλη μάχη που δίνει με τη μάστιγα της ανορεξίας.

«Δίνω την πιο ουσιαστική μάχη μου. Είναι η πιο αποτελεσματική προσπάθεια από όλες τις προηγούμενες», παραδέχεται στο περιοδικό ΕΓΩ. Και συμπληρώνει: «Η περίοδος αυτή είναι καλύτερη εν συγκρίσει με το πρόσφατο παρελθόν. Κάθε άνθρωπος θέλει να πάρει τον χρόνο του. Πέρα από αυτό που σου λένε και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις, υπάρχουν στιγμές που εθελοτυφλείς, το υποβαθμίζεις»

Η Καραγιάννη παραδέχεται επίσης ότι οι γιατροί την προειδοποιούσαν για τη σοβαρότητα της κατάστασης της και πλέον την αντιλαμβάνεται και η ίδια. «Οι γιατροί προειδοποιούσαν από καιρό ότι υπάρχει κίνδυνος σε παθολογικό πια επίπεδο, γεγονός που πλέον το πιστεύω, το αντιλαμβάνομαι και φαντάζομαι ότι στο μέλλον θα το καταλάβω περισσότερο».

Και συνεχίζει: «Έχω πάρει τα περισσότερα κιλά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είμαι όλη μέρα στο τσιμπολόγημα. Υπάρχει συγκεκριμένη διατροφή που πρέπει να τηρείται ευλαβικά». Παραδέχεται, δε, τις καταστροφικές συνέπειες που είχε η ανορεξία στη ζωή της. «Η ανορεξία, βασικά, μου κατέστρεψε τη ζωή. Αυτή είναι η αλήθεια. Επηρέασε τη δουλειά, εμένα ψυχολογικά, τις σχέσεις μου με ανθρώπους. Όλα τα χάλασε. Είναι μια σαρωτική ασθένεια. Δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου» είπε