Άννα Βίσση και Μαίρη Λίντα στο "Βράδυ"

15.12.2011
Tο Βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου, θα φέρει λάμψη… πολλών αστέρων και «χρυσές» ιστορίες πολλών καρατίων!

Tο Βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου, θα φέρει λάμψη… πολλών αστέρων και «χρυσές» ιστορίες πολλών καρατίων!

Όμως, όπως κάθε… Βράδυ το γέλιο, η πλάκα και οι πιο ανατρεπτικές τηλεοπτικές στιγμές κυκλοφορούν με άνεση στο πλατό της εκπομπής, «συλλαμβάνοντας» τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της Ελληνικής επικαιρότητας σε μεγάλες αποκαλύψεις, καυτές εξομολογήσεις και επεισοδιακές δοκιμασίες με γερές δόσεις χιούμορ!

Το Βράδυ της Πέμπτης η Άννα Βίσση «βγαίνει ραντεβού» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για όλα, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος! Τι αποκαλύπτει για το πώς έφτασαν στο διαζύγιο με τον Νίκο Καρβέλα; Τι λέει για τη σχέση της με την κόρη της, Σοφία και πώς αξιολογεί τον εαυτό της ως μητέρα; Τι ρόλο παίζει αυτήν την περίοδο το sex στη ζωή της και πώς αποφάσισε να απορρίψει έναν άντρα, επειδή δεν του άρεσαν… οι Beatles; Ακόμα, τι «έπαθε» ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής Σισέ όταν έμαθε την ηλικία της Άννας; Το Βράδυ της Πέμπτης, ακούμε «Jazz» και την Άννα Βίσση να τραγουδά στον ρυθμό του το «Δώδεκα», αλλά και να «τρελαίνει» τους παρευρισκόμενους Vissi fanatics, όσο κι εμάς με τη νέα της επιτυχία «Μόνο αν Τρελαθώ»!

Στη συνέχεια, η «Απόλυτη Ελληνίδα Star» μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο υποδέχονται τη Μαίρη Λίντα. Θυμούνται τις «περασμένες τους αγάπες» και χορεύουν γι’ αυτές «Mambo».

Ακόμα, η Μαίρη Λίντα αποκαλυπτική όσο ποτέ, μιλάει για τον Μανώλη Χιώτη και μας επιβεβαιώνει πως οι έρωτες με «την πρώτη ματιά», όχι μόνο υπάρχουν, αλλά μπορούν να κρατήσουν και μια ζωή! Μια ιστορία αγάπης όπως δεν την έχουμε ξανακούσει, το Βράδυ της Πέμπτης θα «μιλήσει» κατευθείαν στην καρδιά μας!

Συντονιστείτε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 23:15, το Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο έχει Stars κι εσείς… «παράθυρο» στον ΑΝΤ1!