Ζευγάρι στη ζωή, μαζί και στην ΤV!

23.07.2008
Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια ηθοποιών. Τη σχέση τους βέβαια την κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μιλάνε μόνο όταν έχουν να επιδείξουν έργο.

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια ηθοποιών. Τη σχέση τους βέβαια την κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μιλάνε μόνο όταν έχουν να επιδείξουν έργο. Ο λόγος για τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Φαίη Κοκκινοπούλου, οι οποίοι έπειτα από πολλά χρόνια ξαναβρίσκονται στο ίδιο πλατό για τις ανάγκες της νέας κομεντί που ετοιμάζεται για λογαριασμό του Αlpha και θα έχει τον τίτλο «Οι ατρόμητοι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δεκαετία του 90 οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν στη σειρά του Mega «Σκορπιός» υποδυόμενοι ένα ζευγάρι αστυνομικών. Στη συνέχεια ακολούθησαν χωριστές πορείες στα επαγγελματικά τους. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, μεταξύ άλλων, πρωταγωνίστησε στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» στα μέσα του 90, στο οποίο υποδύθηκε τον περίφημο «Ακάλυπτο», έπειτα παρουσίασε τηλεπαιχνίδι, ενώ η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν στο Mega με την εκπομπή «Εύρηκα». Από την άλλη, η Φαίη Κοκκινοπούλου υποδύθηκε στις αρχές του 2000 για δύο σεζόν τη Μελίτα στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαϊμη» κάνοντας ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Τη νέα τηλεοπτική περίοδο οι δύο ηθοποιοί μεταμορφώνονται σε «Ατρόμητους» (σ.σ.: προσωρινός τίτλος). Η σειρά βασίζεται στο ισπανικό φορμά «Son de pierro» (Φτιαγμένοι από σίδερο) και αφηγείται τις ιστορίες καθημερινής τρέλας που περνάει μια πενταμελής οικογένεια. Στην ελληνική εκδοχή του πρόκειται για τη Νανά και τον Κώστα Ατρόμητου με τα τρία τους παιδιά σε συνδυασμό με το άμεσο περιβάλλον τους, το οποίο αποτελούν περίπου 12 άτομα. Ανάμεσά τους η μαμά της Νανάς, Αγγελική Αλεβίζου, την οποία θα υποδυθεί η Σόφι Ζαννίνου, ο κομμωτής Νικολά (Δημήτρης Καμπερίδης), ο οποίος είναι ο μπαμπάς του Κ. Ατρόμητου, και ο πολιτικός Στέφανος Βαλάσκος, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιάννης Βούρος.

Το σενάριο υπογράφουν οι: Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Μιχάλης Ανθής, ενώ αναμένεται σύντομα να «κλείσει» και το όνομα του σκηνοθέτη, όπως επίσης να βρεθούν τα... ατρόμητα παιδιά. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Α.Κ.