Γερό «χαρτί» η «Βέτα Κουίν»

22.05.2008
Επανέρχεται δριμύτερη μετά τα φοβερά γκεστ της στο «Κόκκινο δωμάτιο» και ως «Πόντια πεθερά» η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που την ερχόμενη σεζόν θα είναι το γερό «χαρτί» του Alpha ως «Βέτα Κουίν».

Επανέρχεται δριμύτερη μετά τα φοβερά γκεστ της στο «Κόκκινο δωμάτιο» και ως «Πόντια πεθερά» η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που την ερχόμενη σεζόν θα είναι το γερό «χαρτί» του Alpha ως «Βέτα Κουίν». Καμιά σχέση με ρόλο βασίλισσας. Μια απλή γυναίκα του λαού, βασανισμένη θα είναι, που στην Ισπανία ως «Αϊντα» σκίζει. Κάτι σαν σύγχρονη Σταχτοπούτα που καθαρίζει σκάλες, αλλά με σύζυγο που την κακομεταχειρίζεται, γιατί είναι μέθυσος, και δύο παιδιά που πρέπει εκείνη να θρέψει.

Ο καλός Θεός της φέρνει μια κληρονομιά από τον πατέρα της, ένα σπίτι, αλλά και πάλι η ζωή της Βέτας είναι μια κόλαση. σπου γίνεται η μεγάλη ανατροπή, γιατί τελικά η τύχη και ο έρωτας χτυπάνε εκεί που δεν τα περιμένεις Ήδη τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και η Ελισάβετ είναι έτοιμη να κερδίσει μετά τη φοβερή Ζουμπουλία και αυτό το στοίχημα.