Το μυστικό του γάμου express

11.02.2008
Κάποιοι είχαν βιαστεί να τον παντρέψουν. Ο ίδιος, όμως, το είχε ξεκαθαρίσει: «Το γάμο μου θα τον μάθετε κατόπιν εορτής»! Και ο Νικόλα Σαρκοζί τήρησε την υπόσχεσή του, αφού φρόντισε να παντρευτεί την αγαπημένη του Κάρλα Μπρούνι χωρίς να το μάθουν πολλοί.

Κάποιοι είχαν βιαστεί να τον παντρέψουν. Ο ίδιος, όμως, το είχε ξεκαθαρίσει: «Το γάμο μου θα τον μάθετε κατόπιν εορτής»! Και ο Νικόλα Σαρκοζί τήρησε την υπόσχεσή του, αφού φρόντισε να παντρευτεί την αγαπημένη του Κάρλα Μπρούνι χωρίς να το μάθουν πολλοί. Λίγοι 20 όλοι κι όλοι οι παριστάμενοι στον πρώτο όροφο του μεγάρου των Ηλυσίων Πεδίων, όπου ο Γάλλος πρόεδρος αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης κι ένα «καυτό» φιλί με την Ιταλίδα, σε έναν μυστικό γάμο.

Η νύφη «ήταν υπέροχη, ως συνήθως», όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος του 8ου Διαμερίσματος του Παρισιού Φρανσουά Λεμπέλ, ο οποίος και επικύρωσε τη γαμήλια τελετή. Ο γαμπρός, που έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Γαλλίας που παντρεύεται στη διάρκεια της θητείας του (έχει και την πρωτιά στο χωρισμό, αφού κανείς άλλος δεν είχε χωρίσει κατέχοντας αυτή τη θέση, καθώς και την πρωτιά ότι είναι εκείνος με τρεις, πλέον, γάμους), δεν έκρυβε τη συγκίνησή του. Κάτι η λάμψη της νύφης, κάτι ίσως η πληροφορία που τον θέλει σύντομα να γίνεται μπαμπάς, λύγισε! Διότι, όπως φημολογείται, η Κάρλα βρίσκεται ήδη σε ενδιαφέρουσα. Μια φήμη που μπορεί να έχει βάση, αφού σ' αυτό συνηγορεί και το ότι δεν ήπιαν γαλλική σαμπάνια, αλλά οι νεόνυμφοι γεύτηκαν πορτοκαλάδα! Έτσι τους προέτρεψε ο γιατρός, αναφέρουν κάποιες πηγές, ενώ άλλες θέλουν ο γάμος να έγινε τόσο γρήγορα, διότι μόνο εάν είναι νόμιμη σύζυγός του, μπορεί η Κάρλα να συναντήσει τη βασίλισσα στο Μπάκιγχαμ.

Αλλαγή στο πρωτόκολλο
Όσον αφορά τα του γάμου, η Κάρλα εμφανίστηκε με ένα λευκό φόρεμα Hermes, ο γαμπρός με σκούρο κοστούμι και αμέσως μετά την τελετή η νύφη υπέγραψε για πρώτη φορά ως Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί. Η μητέρα της, Μαρίζα Μπρούνι, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, αλλά περιμένει να δει κι αν ο γαμπρός της θα τηρήσει την υπόσχεσή του να μπορεί η κόρη της να έχει χρόνο για τον εαυτό της και να μην «πνιγεί» από τα καθήκοντα που επιβάλλει το πρωτόκολλο!

Πάντως, η πεθερά του Γάλλου προέδρου έριξε μια «βόμβα», αποκαλύπτοντας στα ΜΜΕ ότι πατέρας της κόρης της δεν ήταν ο σύζυγός της, αλλά ο ζάπλουτος εραστής της από τη Νότια Αμερική. Χαρές που έκανε ο Νικολά όταν ο βιολογικός πατέρας της τρίτης συζύγου του δήλωσε ευτυχισμένος για την Κάρλα!

ΝΙΚΟΣ ΖΑΜΠΑΡΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ