Περιμένοντας την ντίβα

29.09.2008
Με τον αέρα της ντίβας η απόλυτη Λατίνα σταρ εμφανίστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στους Έλληνες θαυμαστές της. Η αναμονή ήταν πολύωρη για όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Η αναμονή ήταν πολύωρη για όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα.

Η βροχή, η αναμονή και η ορθοστασία δημιούργησαν αρκετό εκνευρισμό στον κόσμο, που περίμενε πώς και πώς να δει την JLo επί σκηνής. Η Λατίνα σταρ, όμως, έκανε την πρόβα τζενεράλε της εκείνη την ώρα και οι Αμερικανοί είχαν απαγορεύσει την είσοδο στους πάντες... Την αρχική απογοήτευση διαδέχτηκε γύρω στις 19:30, που άνοιξαν οι πόρτες και μπήκε ο κόσμος στο γήπεδο ο ενθουσιασμός. Στη σκηνή εκείνη την ώρα τραγουδούσε ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος μπορεί να είχε ορκιστεί στο Ναυτικό λίγες ώρες νωρίτερα, όμως ήταν στην ώρα του για να κάνει το support στη συναυλία της «βασίλισσας της λάτιν». Την ίδια στιγμή η Τζένιφερ Λόπεζ βρισκόταν στο ειδικά διαμορφωμένο καμαρίνι της, όπου θήλαζε τα διδυμάκια της. Μαζί της ήταν και ο σύζυγός της Μαρκ Άντονι, που δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της. Γύρω στις 20:30 στο γήπεδο επικρατούσε γενικότερη αναστάτωση για το seating, αφού ξαφνικά διαπιστώθηκε ότι κάποιες θέσεις στα πλάγια αλλά και στην αρένα δεν είχαν γεμίσει, ενώ παράλληλα υπήρχαν παράπονα όσον αφορά τις θέσεις κάποιων επωνύμων στα VIP και VVIP. Η είσοδος όμως της JLo στη σκηνή λίγα λεπτά αργότερα ικανοποίησε όλους όσοι περίμεναν τόση ώρα! Η Λατίνα σταρ παρέσυρε στους ρυθμούς της όλο το γήπεδο, που πραγματικά σείστηκε. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας άλλαξε τρεις φορές ρούχα, σταματούσε έπειτα από κάθε της τραγούδι και μιλούσε με τον κόσμο, ενώ συνέχισε την εμφάνισή της χωρίς να χάσει το ρυθμό της ακόμη και όταν της έπεσε το μικρόφωνο και χρειάστηκε να το σηκώσει. Συνολικά η συναυλία διήρκεσε περίπου πενήντα λεπτά, ενώ αξιοσημείωτο ήταν πως η JLo δεν βγήκε στη σκηνή ούτε για να τραγουδήσει ένα ακόμα τραγούδι για το «αντίο», όπως συνηθίζεται σε αυτού του είδους τις περιπτώσεις. Στη συνέχεια μαζί με τους ανθρώπους της αποστολής της και το σύζυγό της βρέθηκαν σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής, όπου διοργανώθηκε πάρτι προς τιμήν της με την παρουσία αρκετών Ελλήνων celebrities.

Η ίδια έδωσε φυσικά το «παρών», ωστόσο δεν μίλησε με κανέναν κατά τη διάρκεια του πάρτι, παρά μόνο με τον Κώστα Μαρτάκη, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνισή του στη σκηνή, ενώ του υποσχέθηκε ότι θα τον έχει στο μυαλό της για επόμενες συναυλίες της στα Βαλκάνια. Την επομένη η Τζένιφερ και ο σύζυγός της Μαρκ Άντονι βρέθηκαν στο κατάστημα όπου πωλούνται τα ρούχα που φέρουν την υπογραφή της, φωτογραφήθηκε και μίλησε με τους θαυμαστές της, που προσπαθούσαν να την πλησιάσουν και να αποσπάσουν έστω και για λίγο την προσοχή της. Λίγο αργότερα επισκέφθηκε το βράχο της Ακρόπολης, όχι όμως για να δει τα αξιοθέατα, αλλά για να φωτογραφηθεί για γνωστό ελληνικό περιοδικό. Κατά την είσοδό της τα φλας άστραψαν αρκετές φορές, αφού φωτογράφοι και κάμερες ξεροστάλιαζαν απέξω για να την απαθανατίσουν.