Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Κατηγορούνται πως "έσπασαν" τα μέτρα για τον κορωνοϊό

24.12.2020
Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Κατηγορούνται πως "έσπασαν" τα μέτρα για τον κορωνοϊό
Η φωτογραφία με την οικογενειακή βόλτα που ξεκίνησε τις κατηγορίες

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton κατηγορούνται ότι "έσπασαν" τα μέτρα για τον κορωνοϊό στη Βρετανία, με αφορμή μια οικογενειακή βόλτα που έκαναν το Σαββατοκύριακο.

Δες και αυτό: Δεύτερο παιδάκι για την Pippa Middleton - Η πρώτη φωτογραφία της νέας εγκυμοσύνης της

Το ζευγάρι και τα τρία παιδιά τους αποφάσισαν να περπατήσουν στο στολισμένο μονοπάτι στο κτήμα Sandringham και μαζί τους ήταν ο πρίγκιπας Edward, η σύζυγός του Sophia και τα δύο παιδιά τους. Παρ'όλα αυτά, το κτήμα βρίσκεται στο Norfolk, στο οποίο σύμφωνα με τα παρόντα μέτρα μόνο μέχρι 6 άνθρωποι μπορούν να συναντηθούν σε εξωτερικό χώρο, αν δεν προέρχονται από την ίδια οικογένεια.

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, οι δύο οικογένειες έφτασαν και αποχώρησαν ξεχωριστά, ανέφεραν πηγές της Daily Mail και δηλώνουν πως, «Όπως καταλαβαίνει οποιοσδήποτε έχει μικρά παιδιά, υπήρχαν στιγμές στον περίπατο των 90 λεπτών που ήταν δύσκολο να μείνουν μακριά οι δύο οικογένειες, ιδιαίτερα σε κάποια σημεία του μονοπατιού».

Αυτό το είδες; Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα των Cambridges είναι απίθανη - Ο Louis σκέτο... μούτρο!

Στις αρχές του μήνα, το ζευγάρι έλαβε και πάλι κριτική λόγω της απόφασης τους να κάνουν περιοδεία στη Βρετανία με τρένο, για να ευχαριστήσουν τους εργαζόμενους της «πρώτης γραμμής».