Η Λίντσεϊ Λόχαν ζητά απεγνωσμένα δουλειά [photo]

20.02.2017
Την κούρασε η ανεργία τη διάσημη σταρ και αποφάσισε να ζητήσει η ίδια δουλειά από τα στούντιο μέσω Instagram. Μόνο που οι αντιδράσεις κάποιων από τους θαυμαστές της κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές ήταν αναγκάζοντάς την λίγη ώρα μετά να σβήσει το κείμενο.

Δύσκολοι καιροί για την άλλοτε περιζήτητη Λίντσεϊ Λόχαν και το τηλέφωνό της δεν χτυπά για να της προσφέρουν δουλειά. Κάτι ο κακός της χαρακτήρας, κάτι το φημολογούμενο πρόβλημά της με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, κάτι η ασυνέπειά της στα γυρίσματα την έχουν μετατρέψει σε persona non grata.

Κουράστηκε λοιπόν και αυτό το κορίτσι και λέει «Μια που δεν μου κάνουν πρόταση αυτοί, δεν τους κάνω εγώ μία;». Και τους την έκανε... Μέσω Instagram. Έβαλε λοιπόν μια φωτογραφία της με κόκκινα μαλλιά δίπλα σε μια φωτογραφία της Άριελ (της γνωστής ηρωίδας κόμικ της Ντίσνεϊ) με τη λεζάντα: «I will sing again, as #ariel #thelittlemermaid». Δηλαδή: «Θα τραγουδήσω ξανά ως Άριελ, η μικρή γοργόνα» κάνοντας tag και τα στούντιο της Ντίσνεϊ (μη τυχόν και τους διαφύγει). Αυτό βέβαια το έκανε επειδή ανακοινώθηκε ότι θα γυριστεί ξανά η ταινία «Άριελ» με αληθινούς ηθοποιούς.

Δυστυχώς τα νέα δεν ήταν πολύ ευχάριστα για την 30χρονη ηθοποιό, αφού τα σχόλια κάτω από το ποστάρισμά της δεν ήταν και τα καλύτερα: «Δεν θέλω μια μεθυσμένη ηθοποιό να παίξει μια πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ», «Όχι, όχι Θεέ μου, σε παρακαλώ!», «Κόψε τα ναρκωτικά», «Μα πώς θα παίξεις την Άριελ; Είναι μόλις 16 ετών! Υπάρχουν άλλες νεότερες ηθοποιοί», είναι μερικές μόνο αντιδράσεις. Οι αποδοκιμασίες φαίνεται ότι ενόχλησαν τη σταρ που προτίμησε να διαγράψει εντελώς την «αίτησή» της για πρόσληψη, αλλά να αφήσει τη φωτογραφία που μπορείτε να την δείτε παρακάτω: