Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη – Με δεμένο πόδι στην εκπομπή

01.07.2024
Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη – Με δεμένο πόδι στην εκπομπή
Είναι καλά και το αντιμετώπισε με χιούμορ ενημερώνοντας το κοινό της.

Η Ελένη εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής της σήμερα με το αριστερό της πόδι δεμένο.

Η ίδια εξήγησε στους τηλεθεατές πως γλίστρησε την Παρασκευή. Παρόλα αυτά, δήλωσε ότι δεν χάνει τη διάθεσή της αφού είναι όρθια.

«Καλό μήνα είπαμε; Είναι να μη σε πιάσει το κακό το μάτι. Υπάρχουν φορές που αυτοθαυμαζόμαστε που λέω : τι καλά που τα έχω κάνει και νταν πάρε ένα πόδι. Μωρέ αν είμαστε όρθιοι όλα τα άλλα περνάνε. Έφαγα ένα γλιστρηματάκι την Παρασκευή, γι’ αυτό δεν με είδατε στην έναρξη. Γιατί μέχρι να βγάλω το ένα πόδι, να βάλω το άλλο πόδι, ξεκίνησε η εκπομπή, δεν λέτε καλά καλά που δεν τέλειωσε κιόλας. Όλα εντάξει, τέλεια! Λίγο φυσιοθεραπείες, λίγο το φλατάκι μου, λίγο όρεξη να έχουμε, καλά που γελάω μόνη μου και με τα χάλια μου και με το μπαταρισμένο πόδι, όλα καλά όμως, γιούχου όρθια η Ελενίτσα» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια προσωπική της εξομολόγηση: «Μου έλεγε ο γιατρός “πονάς;” του έλεγα “όχι γιατί είμαι λοκατζής!”, αυτό έλεγα, κοίτα να δεις που έχω γίνει και λοκατζής, δεν πονάω, αλλά το πόδι τόσο! Όλο το σαββατοκύριακο ήμουν με το ένα πόδι όρθιο, το άλλο εντάξει. Εγώ στη ζωή μου δεν έχω χρειαστεί γιατρό, μόνο τον γυναικολόγο μου. Από τότε που γνωρίστηκα με τον ορθοπεδικό, όλο κάτι συμβαίνει, τι να πω. Η σχέση μας έχει έρθει πολύ κοντά με τον γιατρό».

Παρά τις δυσκολίες, η Ελένη Μενεγάκη παρέμεινε θετική και αισιόδοξη, αντιμετωπίζοντας με πολύ χιούμορ το ατύχημα.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.07.2024 - 20:35