Ένα τεκνό για τη Σούζαν Σαράντον

10.12.2010
Πιο λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε η 64χρονη ηθοποιός στο Διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ του Μαρακές και η απορία προέκυψε εύλογα: "Μήπως έρωτας είναι η αιτία;"


Πιο λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε η 64χρονη ηθοποιός στο Διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ του Μαρακές και η απορία προέκυψε εύλογα: "Μήπως έρωτας είναι η αιτία;"

Τις τελευταίες εβδομάδες το χαμόγελο της... ευτυχίας είναι μόνιμο στο πρόσωπό της Σούζαν Σαράντον (Susan Sarandon) γεγονός που πολλοί αποδίδουν στην "στενή" παρέα που κάνει τελευταία με τον 31χρονο συνέταιρο της στο πινγκ πονγκ μπαρ "SpiN", Τζόναθαν Μπρίκλιν (Jonathan Bricklin).

Παρότι επίσημα οι φήμες έχουν διαψευστεί από τον εκπρόσωπο της διάσημης ηθοποιού, οι δυο τους έχουν θεαθεί επανειλημμένα μαζί σε διάφορες εκδηλώσεις και ταξίδια.

Η Σαράντον βρέθηκε στο Μαρακές για να τιμήσει τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία "Θέλμα και Λουίζ" Χάρβεϊ Καϊτέλ (Harvey Keitel) ο οποίος παρέλαβε από τα χέρια της ένα βραβείο για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο.

Αμέσως πριν, όμως, η ηθοποιός που πέρυσι χώρισε από τον επί 23 χρόνια σύντροφό της, Τίμ Ρόμπινς (Tim Robbins), παραβρέθηκε σε ένα συνέδριο για την τέχνη στο ξενοδοχείο Delano του Μαϊάμι μαζί με τον Τζόναθαν.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε η ίδια η Σούζαν για τις φήμες περί σχέσης απάντησε με ασάφεια ως εξής: "Πρέπει να έχετε λίγο χιούμορ. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου αυτή τη στιγμή".

Όσο για τη σχέση της με τον κατά 12 χρόνια νεότερό της Ρόμπινς, η Σαράντον μίλησε στο περιοδικό "People" τον περασμένο μήνα με σχεδόν φιλοσοφική διάθεση αφού πρώτα παραδέχτηκε ότι δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο.

"Πάντα μου άρεσε η ιδέα ότι είσαι με κάποιον επειδή τον διαλέγεις. Επίσης ένιωθα ότι χωρίς γάμο δεν θεωρείς ποτέ τον άλλον δεδομένο και μου άρεσε. Όμως ύστερα από είκοσι κάτι χρόνια, πια, δεν είμαι σίγουρη ότι κάτι τέτοιο ισχύει", εξήγησε με σαφήνεια η Σαράντον.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα