STARS... Έχουν κι αυτοί τις φοβίες τους

06.12.2010
Όλοι έχουμε τις φοβίες μας, ακόμα και οι επώνυμοι! Ποιοι δεν μπορούν να κοιμηθούν στο σκοτάδι, ποιοι φοβούνται να ανέβουν μια σκάλα ή να ταξιδέψουν με αεροπλάνο. Ποιοι τρέμουν τα μικρόβια, αλλά και τις αστραπές; Αυτές είναι μερικές από τις φοβίες των δικών μας celebrities, που λίγο πολύ μπορεί να τις έχουν και κάποιοι από εμάς, τους κοινούς θνητούς. Τα πράγματα... σοβαρεύουν στους λόφους του Χόλιγουντ, όπου οι φοβίες των αστέρων δεν είναι ίδιες με τις δικές μας. Κι αν σας φαίνεται αδιανόητο κάποιος να φοβάται τις τσίχλες, τι θα λέγατε αν ακούγατε ότι κάποιος φοβάται το νερό; Όχι να κολυμπήσει, να το πιει!

Από τον ΑΛΕΞΗ ΜΙΧΑ

Αστραπές και βροντές

Τι κοινό έχουν η Έλλη Κοκκίνου και η Μαντόνα; Είναι τραγουδίστριες και οι δύο, θα μου πείτε, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα. Η «ιέρεια της ποπ» και η Ελληνίδα σταρ αντιπαθούν το βροχερό καιρό. Όχι φυσικά λόγω της βροχής, αλλά λόγω των αστραπών. Η Έλλη έχει βρει τον τρόπο να το αντιμετωπίζει: φροντίζει να είναι κάποιος μαζί της στο σπίτι και αν όχι μιλάει με κάποιο πολύ δικό της πρόσωπο στο τηλέφωνο.

Εντομοφοβία!

Πολλές οι επώνυμες κυρίες που φοβούνται τα έντομα. Πρώτη και καλύτερη η Άννα Βίσση. Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από ένα βράδυ, που μια μικρή κατσαρίδα έκανε την εμφάνισή της στο καμαρίνι της σταρ. Η Άννα άρχισε να ουρλιάζει ξεσηκώνοντας στο πόδι όλο το μαγαζί. Την ίδια φοβία έχει και η Καίτη Γαρμπή αλλά και η Δούκισσα Νομικού, που και στη θέα μόνο μιας κατσαρίδας μπορεί να αρχίζει να ουρλιάζει. Όσο για τη μεγάλη φοβία της γυμνάστριας Έλλης Αγγελιδάκη, δεν είναι άλλη από τις αράχνες. Και ένα περιστατικό που της συνέβη πριν από μερικά χρόνια είναι πολύ χαρακτηριστικό: μπαίνοντας κάποια στιγμή να κάνει μπάνιο, η Έλλη εντόπισε μια μικρή αράχνη στην μπανιέρα.

Αφού έριξε πάνω της έναν ολόκληρο αφρό ξυρίσματος για να την εξολοθρεύσει και δεν το κατάφερε, βγήκε από το μπάνιο ουρλιάζοντας στην κυριολεξία! Πουθενά χωρίς το αντισηπτικό της

Φοβάται πολύ τα μικρόβια και έχει πάντα αντισηπτικά μαντιλάκια στην τσάντα της. Ο λόγος για τη Μιμή Ντενίση, που, αν επισκεφθεί κανείς το σπίτι της στη Μαυρομματαίων, θα δει ότι πραγματικά λάμπει. Η γνωστή ηθοποιός απολυμαίνει τα χέρια της πολλές φορές στη διάρκεια της ημέρας, ενώ, όταν οι κρεβατοκάμαρες του σπιτιού είναι στρωμένες με χαλιά, δεν μπαίνει ποτέ με τα παπούτσια, για να μη μεταφέρει μικρόβια.

Φοβούνται το σκοτάδι

Αν στην περίπτωση της Ηρώς Μουκίου είναι κάπως δικαιολογημένο, τι να πει κανείς για το ματσό δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο; Και οι δυο τους ποτέ δεν κοιμούνται χωρίς να υπάρχει χαμηλός φωτισμός στο δωμάτιο. Το ίδιο πρόβλημα έχει και η ηθοποιός Ιωάννα Παππά.

Aπ’ τα ψηλά στα χαμηλά

Με τίποτα δεν αντέχει τα μεγάλα ύψη η Άντζελα Δημητρίου. Η λαϊκή αοιδός πάσχει από υψοφοβία, την οποία προσπαθεί εδώ και χρόνια να ξεπεράσει. Δεν κοιτάει ποτέ από μπαλκόνια, γιατί αμέσως την πιάνει ζαλάδα, ενώ ποτέ δεν επιχείρησε κάτι παράτολμο στην πίστα ή σε κάποιο βιντεοκλίπ που να έχει σχέσει με μεγάλα ύψη! Το ίδιο πρόβλημα έχει και η Χριστίνα Αλεξανιάν. Μάλιστα, ένα γύρισμα η γλυκιά ηθοποιός δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ, καθώς έπρεπε να ανέβει στη ρόδα ενός λούνα παρκ. Το έκανε χωρίς να πει σε κανέναν ότι έχει υψοφοβία, αλλά η καρδιά της πήγε να σπάσει!

Στο Λονδίνο με αυτοκίνητο...

Όχι, μη σας φαίνεται περίεργο. Ο Νίκος Καρβέλας την περίοδο που έμενε σχεδόν μόνιμα στη βρετανική πρωτεύουσα προτιμούσε να κάνει το ταξίδι από την Ελλάδα με αυτοκίνητο παρά με αεροπλάνο. Ο μουσικοσυνθέτης σπάνια μπαίνει σε αεροσκάφος, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να αντιμετωπίσει τη φοβία του με τα αεροπλάνα. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Ρήγα. Στο γνωστό σκηνοθέτη και σεναριογράφο αρέσουν πολύ τα ταξίδια... Με τρένο, καράβι, αυτοκίνητο, οτιδήποτε άλλο εκτός από αεροπλάνο. Σοβαρό θέμα με τα αεροπλάνα είχε στο παρελθόν και ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, αλλά στην πορεία το ξεπέρασε.

Οι φοβίες του Χόλιγουντ

Η Πάμελα Άντερσον φοβάται τους καθρέφτες.

Η Ντάριλ Χάνα και η Κιμ Μπάσιντζερ τρέμουν στην ιδέα να βγουν για ψώνια, λόγω αγοραφοβίας.

Η Κάρμεν Ηλέκτρα δεν μπορεί το νερό.

Η Ούμα Θέρμαν πάσχει από κλειστοφοβία.

Ο Ορλάντο Μπλουμ τρέμει όταν δει γουρούνι.

Ο Τζόνι Ντεπ φοβάται τους κλόουν!

Η Σερ δεν μπαίνει με τίποτα σε αεροπλάνο. Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον τα έπιπλα αντίκες!

Η Νικόλ Κίντμαν τρομάζει με τις πεταλούδες.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ δεν αντέχει τις τσίχλες!

Η Βικτόρια Μπέκαμ αηδιάζει με τις ακρίδες.