Οι διάσημοι βρήκαν το άλλο τους μισό!

19.11.2010
Xάνεις το μυαλό σου από το πρώτο δευτερόλεπτο που αντικρίζεις τον άλλο. Aισθάνεσαι πως αυτόν τον άνθρωπο τον ήξερες από πάντα. Eίναι η αδελφή ψυχή σου, το άλλο μισό που έψαχνες μια ζωή. Είναι όμως έτσι; Υπάρχει καρμικός έρωτας; Οχτώ επώνυμοι μας απαντούν και μας αποκαλύπτουν τις προσωπικές τους εμπειρίες.

Από τον ΑΛΕΞΗ ΜΙΧΑ

Βάνα Μπάρμπα
«Σαφώς και πιστεύω στον καρμικό έρωτα. Το σύμπαν είναι πολύ πιο μεγάλο και δυνατό από τη βούληση του ανθρώπου. Υπάρχει ένα ενεργειακό αντίδοτο στο πώς λειτουργεί η σκέψη μας και αυτό λειτουργεί κατεξοχήν στον έρωτα. Εμένα προσωπικά δεν μου έχει συμβεί ακόμη, αλλά πιστεύω πως ο επόμενος έρωτας που θα έρθει στη ζωή μου θα είναι καρμικός».

Κατερίνα Καραβάτου
«Φυσικά και πιστεύω στον καρμικό έρωτα. Νομίζω ότι αυτό μου συμβαίνει και τώρα με τον Κρατερό. Μου έχουν πει ότι ο Αιγόκερως, που είμαι εγώ, με το Λέοντα, που είναι ο Κρατερός, κάνουν καρμικές σχέσεις. Έχω βρει το άλλο μου μισό και νομίζω πως ήταν γραφτό να συμβεί. Τον Κρατερό τον έβλεπα σε τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορες φάσεις της ζωής μου. Κάποια στιγμή μου έστειλε ένα μήνυμα. Και στη συνέχεια κάναμε σχέση».

Βίκυ Χατζηβασιλείου
«Πιστεύω στον καρμικό έρωτα και τον βίωσα στο μέγιστο βαθμό με το σύζυγό μου. Το θυμάμαι ακόμα και τώρα: Πήγαινα στην Α΄ Λυκείου και μια μέρα είπα στην κολλητή μου, τη Νέλλη: "Σήμερα θα γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου". Έτσι κι έγινε. Πήγαμε με τη φίλη μου στον κινηματογράφο και παρατήρησα δύο νεαρούς να μας πλησιάζουν και να έρχονται και να κάθονται στις θέσεις ακριβώς από πίσω μας. Ο ένας από αυτούς ήταν ο άντρας μου».

Γιώργος Κυρίτσης
«Δεν το πιστεύω. Ο έρωτας δεν είναι θέμα κάρματος. Δεν προσεγγίζεται και δεν προεξοφλείται μεταφυσικά. Κάποιοι θα αγαπηθούν και θα μείνουν για πάντα μαζί, κάποιοι στην πορεία θα χωρίσουν. Δεν υπάρχει κάτι το μεταφυσικό στον έρωτα. Κάποιοι άνθρωποι θα συναντήσουν στην πορεία της ζωής τους το άλλο τους μισό, κάποιοι άλλοι δεν θα το βρουν ποτέ. Στις σειρές που έχω κάνει οι δικοί μας ήρωες έφτασαν τον έρωτα μέχρι την άκρη, αλλά όχι ότι ξεκίνησε από κάπου με την έννοια του μεταφυσικού».

Δημήτρης Βλάχος
«Ναι, πιστεύω. Και πραγματικά είναι ένα πολύ ρομαντικό, πολύ όμορφο και πραγματικά ξεχωριστό συναίσθημα. Μου έχει συμβεί, και με την κοπέλα αυτή ταίριαζα 100%. Το καρμικό στοιχείο σ’ ένα δυνατό έρωτα το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή. Το νιώθεις από τον τρόπο που κοιτάς και σε κοιτάει ο άλλος, από ένα χαμόγελο, μια κίνηση, ένα νεύμα...».

Περικλής Κασσανδρινός
«Υπάρχουν καρμικοί έρωτες. Το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Υπάρχει το πεπρωμένο. Δυνατοί έρωτες με πάθος, από τους οποίους δεν μπορείς να ξεφύγεις ακόμη και αν το θες. Έρχονται για να εκπληρώσουν κάτι ή απλώς για να κλείσει ένας κύκλος. Εμένα μου έχει συμβεί, και το κατάλαβα αμέσως. Ήταν πριν από 8 χρόνια. Το συνειδητοποίησα από την πρώτη ματιά που ανταλλάξαμε αλλά και από την εξέλιξη της σχέσης μας. Ήταν κάτι στο οποίο δεν μπορούσα να αντισταθώ και, φυσικά, δεν μπορούσα να το ορίσω».

Γιώργος Σατσίδης
«Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός και θέλω να πιστεύω πως το να βρεις το άλλο σου μισό είναι ζήτημα πεπρωμένου. Πιστεύω γενικά στις καρμικές σχέσεις είτε αφορά τη φιλία είτε τον έρωτα είτε ακόμα και τα επαγγελματικά. Βιώνοντας έντονες συναισθηματικές καταστάσεις που μας πάνε πιο μπροστά ή σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και πίσω, γινόμαστε ωριμότεροι και σοφότεροι. Έχω βιώσει έρωτα με την πρώτη ματιά μία και μοναδική φορά στη ζωή μου. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό από το πρώτο δευτερόλεπτο. Το συγκεκριμένο σκίρτημα που αισθάνεσαι στην καρδιά κάνει αυτόν τον έρωτα να διαρκεί για πάντα».

Σταματίνα Τσιμτσιλή
«Επειδή είμαι πολύ ρομαντική, θα σου πω... Ναι, πιστεύω στον καρμικό έρωτα. Από μικρή πίστευα πως κάπου πάνω στη Γη υπάρχει το άλλο μου μισό. Κι εγώ το βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη (σ.σ.: ο σύντροφός της, Θέμης Σοφός). Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Και διάφορα μικρά και μεγαλύτερα πράγματα μου το απέδειξαν στην πορεία. Αυτό όμως που παίζει καταλυτικό ρόλο είναι πως νιώθεις από την πρώτη στιγμή πως ο άλλος είναι αυτό που λέμε "το άλλο μου μισό"».