Λιζ Χάρλεϊ: "Είμαι ακόμη κολλημένη με τον Χιου"

17.05.2010
Μπορεί να έχουν χωρίσει πολλά χρόνια τώρα, αλλά στο μυαλό των περισσότερων τα ονόματά τους είναι πάντα συνδεδεμένα. Μάλιστα, το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για την ίδια την 44χρονη ηθοποιό, μοντέλο και επιχειρηματία, αφού σε πρόσφατη συνέντευξη της παραδέχτηκε πως κάπως έτσι είναι τα πράγματα.



Μπορεί να έχουν χωρίσει πολλά χρόνια τώρα, αλλά στο μυαλό των περισσότερων τα ονόματά τους είναι πάντα συνδεδεμένα. Μάλιστα, το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για την ίδια την 44χρονη ηθοποιό, μοντέλο και επιχειρηματία, αφού σε πρόσφατη συνέντευξη της παραδέχτηκε πως κάπως έτσι είναι τα πράγματα.

Μιλώντας στο περιοδικό "Zest", η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) παραδέχεται ευθέως ότι ακόμη και σήμερα θεωρεί τον Χιου Γκραντ (Hugh Grant) το "Νούμερο Ένα" της. Γνωρίστηκαν πριν από 24 χρόνια και η σχέση τους πέρασε από τα χίλια κύματα. Επέζησε όμως και τελικά τους έχει περάσει από το στάδιο των εραστών σε εκείνο των καλύτερων φίλων.

Σε μια συνέντευξη που θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον -αν μη τι άλλο- για τον νυν σύζυγο της Χάρλεϊ, Ινδό βαθύπλουτο επιχειρηματία Αρούν Ναγιάρ (Arun Nayar), η Λιζ εκφράζει την πεποίθησή της ότι ο Γκραντ την καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα. Μάλιστα προχωρά ακόμη παραπάνω, καθώς παραδέχεται ότι στο σπίτι της ο Χιου έχει πάντα το δικό του υπνοδωμάτιο!

Συγκεκριμένα, η Χάρλεϊ, που παντρεύτηκε τον Ναγιάρ το 2007, εξήγησε: "Ο καλύτερός μου φίλος συνολικά στη ζωή μου, είναι ο Χιου. Ο καλύτερος φίλος στη σύγχρονη ζωή μου είναι ο Αρούν, κυρίως επειδή μιλάμε ο ένας στον άλλο συνέχεια, κάθε μέρα, όλη μέρα. Η αδελφή μου, Κέιτι (Katie) είναι η πιο έμπιστη κολλητή μου. Όμως, υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής μου, που ούτε ο Αρούν, ούτε η Κέιτι μπορούν να καταλάβουν. Πρόκειται για το κομμάτι της καριέρας και ένα διαφορετικό συναισθηματικό επίπεδο όπου ο Χιου είναι πάντα το νούμερο ένα μου. Είμαστε φίλοι εδώ και 24 χρόνια και αυτό μόνο λίγο δεν είναι".

Αυτό τον καιρό, η πολυπράγμων Ελίζαμπεθ που έχει έναν 8χρονο γιο από παλιότερη σχέση της με τον Αμερικανό επιχειρηματία Στιβ Μπινγκ (Steve Bing), τον Ντέμιαν (Damian), εμπορεύεται μαγιώ τα οποία σχεδιάζει η ίδια ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει με επιτυχία και το μόντελινγκ. Μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο σπίτι της στο Τσέλσι και στην €3.000.000 έπαυλή της στο Γκλαουσεστερσάιρ.

"Ο Χιου έχει το δικό του δωμάτιο στο σπίτι μας και είμαστε ακόμη γείτονες στο Λονδίνο. Επίσης, είναι υπέροχος ως νονός του Ντέμιαν", συνέχισε την αφήγησή της η Λιζ, τονίζοντας ότι ο πρώην αγαπημένος της είναι μέλος της οικογένειας. "Πάμε όλοι μαζί διακοπές και ο Αρούν τα πάει απίστευτα καλά μαζί του. Είμαστε όλοι ενήλικες και ξέρουμε καλά ότι αν ήθελα να είμαι με τον Χιου, θα ήμουν", συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση του περιοδικού σχετικά με το αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί, η Χάρλεϊ αποκάλυψε ότι όντως, έχουν κάνει προσπάθειες με τον σύζυγό της, χωρίς τύχη όμως, ακόμη. "Ο Αρούν θα ήθελε ένα παιδάκι. Όχι όμως και ο Ντέμιαν. Εγώ πιστεύω ότι θα ήταν υπέροχο αν ερχόταν. Ωστόσο, είμαστε ευγνώμονες για αυτά που έχουμε", υποστήριξε.

Στη συνέχεια τόνισε ότι παρόλο που ο γιος της ξέρει ότι ο Ναγιάρ δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας, τον φωνάζει "μπαμπούλη" και τον έχει ως πρότυπο. Μερικές φορές, όμως, ξεχνιέται και ρωτάει τη μαμά του: "Πες μου πάλι γιατί ο μπαμπούλης έχει σκούρο δέρμα και εμείς είμαστε λευκοί;". Εκείνη του θυμίζει την αλήθεια και ο μικρός αμέσως δικαιολογείται χαριτολογώντας: "Ναι, μωρέ, το ήξερα!".

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και ο Χιου Γκραντ γνωρίστηκαν το 1987, την εποχή που και οι δύο προσπαθούσαν να βρουν τη θέση τους στον λαμπερό χώρο της 7ης Τέχνης. Το μεγάλο "μπαμ" όμως, έγινε το 1994, όταν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Τέσσερις Γάμοι και μία Κηδεία" η Λιζ εμφανίστηκε με μια μαύρη τουαλέτα Versace της οποίας το τεράστιο ντεκολτέ κραατιόταν με...παραμάνες. Από εκείνη τη στιγμή, όλος ο κόσμος ήξερε ακριβώς ποιοι ήταν και οι δύο.

Η σχέση τους τελείωσε κάπως άδοξα το 1995 όταν ο Γκραντ συνελήφθη με μια πόρνη. Η Χάρλεϊ του στάθηκε σε όλη τη διαδικασία μεν, χώρισαν φιλικά δε, όπως ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάιο του 2000.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Χιου ο οποίος δεν παντρεύτηκε ποτέ, εξέφρασε το φόβο που του προκαλούν τα 50 κεράκια που θα σβήσει τον Σεπτέμβριο. "Μπορεί και να έχω κάνει συμφωνία με τον διάβολο με την οποία έχω την εντύπωση ότι μπορώ να κάνω πλάκα τώρα και να αφήνω τα σοβαρά για αργότερα", αστειεύτηκε, για να συμπληρώσει όμως σε σοβαρότερο ύφος τα εξής: "Και αυτό όμως έχει τέλος, γιατί κάποια στιγμή θα έρθει πίσω και θα μου πει: 'Τέλος χρόνου. Σε παίρνω μαζί μου στην κόλαση, αφού θα μείνεις μόνος και γέρος'".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα