Η Τζέιν Φόντα είχε καρκίνο στο στήθος

12.11.2010
Η 72χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ακτιβίστρια και γκουρού της γυμναστικής και της υγιεινής ζωής αποκάλυψε ότι πρόσφατα αφαίρεσε κακοήθη όγκο από το στήθος της.


Η 72χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ακτιβίστρια και γκουρού της γυμναστικής και της υγιεινής ζωής αποκάλυψε ότι πρόσφατα αφαίρεσε κακοήθη όγκο από το στήθος της.

Όπως φαίνεται, ο όγκος εντοπίστηκε σε μια μαστογραφία ρουτίνας και ήταν -ευτυχώς- σε πολύ αρχικό στάδιο, πράγμα που σημαίνει ότι η Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε περαιτέρω θεραπεία.

"Έπαθα μια λαχτάρα με έναν μη επιθετικό καρκίνο στο στήθος αλλά ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΣ ΤΩΡΑ!!! Είμαι τόσο τυχερή", έγραψε η διάσημη ηθοποιός στο μπλογκ της σήμερα το πρωί.

"Τον βρήκαμε νωρίς και ήταν, όπως είπα, μη επιθετικός. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τους θαυμαστές για τα όμορφα γράμματα που μου έστειλαν. Σήμαιναν πολλά για μένα", πρόσθεσε με συγκίνηση η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την ταινία "Μπαρμπαρέλα".

Κατά τα άλλα η Τζέιν Φόντα, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με το fitness και την υγιεινή διατροφή, συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της, που τη θέλει να προωθεί το νέο της DVD με ασκήσεις γυμναστικής. Η τελευταία αυτή δουλειά της Φόντα αναμένεται στο εμπόριο στις 30 Νοεμβρίου.

Παράλληλα με την ενασχόλησή της με τη γυμναστική, ωστόσο η ηθοποιός που προέρχεται από την ομώνυμη οικογένεια διάσημων ηθοποιών δεν έχει εγκαταλείψει την Τέχνη της. Έτσι το επόμενο πόνημά της θα τη φέρει στη μεγάλη οθόνη δίπλα στη Ροζάνα Αρκέτ (Rosanna Arquette) και τον Τσέις Κρόφορντ (Chase Crawford) στην ταινία "Ειρήνη, Αγάπη και Κατανόηση" το 2011.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα