Η Χάιντι Μόνταγκ ζήτησε να συλλάβουν τη μαμά της

14.05.2010
Και επειδή οι ενδοοικογενειακές βεντέτες δεν είναι προνόμιο της οικογένειας Λόχαν (Lohan) μόνο, η γνωστή για την παθολογική της σχέση με την πλαστική χειρουργική, 23χρονη πρωταγωνίστρια του ριάλιτι του MTV "The Hills" έρχεται για να αποδείξει του λόγου το αληθές.


Και επειδή οι ενδοοικογενειακές βεντέτες δεν είναι προνόμιο της οικογένειας Λόχαν (Lohan) μόνο, η γνωστή για την παθολογική της σχέση με την πλαστική χειρουργική, 23χρονη πρωταγωνίστρια του ριάλιτι του MTV "The Hills" έρχεται για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Η Χάιντι Μόνταγκ (Heidi Montag) κάλεσε χθες στην αστυνομία αμέσως μόλις έφτασε στο σπίτι της η μητέρα της, Νταρλίν Έγκελχοφ (Darlene Egelhoff). "Η μητέρα μου εμφανίστηκε απροειδοποίητα στο σπίτι μου, γνωρίζοντας μάλιστα καλά ότι δεν έχω καμία διάθεση ούτε να τη δω, ούτε φυσικά και να της μιλήσω", εξήγησε η ίδια μιλώντας στο περιοδικό "People". "Με πλήγωσε πολύ και μάλιστα ζωντανά... στην τηλεόραση. Απλά προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση στη ζωή μου", συνέχισε η Χάιντι αναφερόμενη σε περιστατικό που έγινε στην αρχή του χρόνου.

Συγκεκριμένα, η ρήξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήρθε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν, στο πλαίσιο της εκπομπής ριάλιτι στην οποία πρωταγωνιστεί, η Μόνταγκ επισκέφτηκε το σπίτι της μαμάς της στο Κολοράντο με σκοπό να της κάνει έκπληξη! Η Έγκελχοφ ήξερε ότι η κόρη της είχε κάνει κάποιες πλαστικές εγχειρήσεις τον προηγούμενο Νοέμβριο, δεν είχε όμως εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα των 10 επεμβάσεων στις οποίες υπεβλήθη η Χάιντι μέσα σε μία μόνο μέρα. Σημειώνεται επίσης ότι η επίσκεψη καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής που ακολουθούσε την ιστορία βήμα βήμα με σκοπό να καταγράψει τις αντιδράσεις της μαμάς.

"Με κοιτούσε σαν να ήμουν ζώο σε κλουβί. Δε ένοιωθα καθόλου σαν την κόρη της. Με κοιτούσε σαν να ήμουν κανένα φρικιό", έλεγε τότε η Χάιντι, απογοητευμένη οικτρά από την αντίδραση της μητέρας της στη νέα της εικόνα, η οποία παρεμπιπτόντως, σήμερα πια, δεν ευχαριστεί ούτε την ίδια, σύμφωνα με δικές της δηλώσεις.

Ωστόσο, εκείνο τον καιρό, η Χάιντι είχε ταραχτεί τόσο πολύ που είχε επιβάλει στον σύζυγό της Σπένσερ Πρατ (Spencer Pratt) να δηλώσει στο επόμενο επεισόδιο που επρόκειτο να προβληθεί ότι η Έγκελχοφ "είχε προσπαθήσει να βιάσει συναισθηματικά τη γυναίκα μου".

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία του Λος Άντζελες επιβεβαιώνει την κλήση που δέχτηκε, όπως επίσης και το γεγονός ότι η Έγκελχοφ διώχτηκε από το σπίτι της κόρης της. Στην αναφορά καταγράφηκαν επίσης οι συμβουλές που δόθηκαν από τους αστυνομικούς στη -όχι και τόσο χαρούμενη- μαμά, σύμφωνα με τις οποίες, θα πρέπει να σεβαστεί το γεγονός ότι η κόρη της είναι ενήλικη και δεν θέλει να της μιλήσει. Όπως μεταφέρθηκε επίσης, η Έγκελχοφ δεν έφερε καμία αντίρρηση και αποχώρησε χωρίς να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.

Το θέμα όμως δεν φαίνεται ότι θα τελειώσει εκεί αφού η Χάιντι δηλώνει, έξαλλη, ότι σκοπεύει να ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον της μητέρας της, τονίζοντας ότι δεν θέλει να την ξαναδεί στη ζωή της, ποτέ. Από την μεριά της η Έγκελχοφ, δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση για το θέμα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα