Χατζηγιάννης-Ζέτα: Έρχεται αρραβώνας!

15.10.2010
Όλο και πιο κοντά έρχονται μέρα με την ημέρα Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια. Και μπορεί προς το παρόν να μην επιβεβαιώνουν τη σχέση τους, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες επιμένουν: ο δεσμός είναι σοβαρός και οδεύει προς επισημοποίηση.

Μετά τις κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές σε Πάρο και Σαντορίνη και το νέο διαμέρισμα στο Κολωνάκι ήρθε το ταξίδι στην Κύπρο, όπου ο Μιχάλης γνώρισε τη Ζέτα στους δικούς του. «Ταξίδεψαν με διαφορετικές πτήσεις, για να μη δώσουν τροφή για σχόλια», μας είπε άνθρωπος απόλυτα ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στη Μεγαλόνησο, δίνοντάς μας αρκετές λεπτομέρειες για αυτό το ταξίδι-αστραπή.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί της Αφροδίτης για δύο εικοσιτετράωρα, αλλά δεν έμειναν μαζί. Η Ζέτα προτίμησε ένα boutique ξενοδοχείο και δεν έμεινε στο σπίτι του αγαπημένου της. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν επισκέφθηκαν το πατρικό του Μιχάλη. Ήταν απόγευμα όταν η ξανθιά καλλονή πέρασε για πρώτη φορά την είσοδο του πατρικού του Μιχάλη στην Αγλατζιά. Ένα πανέμορφο προάστιο περίπου 6 χλμ. έξω από τη Λευκωσία. Εκεί η Ζέτα γνώρισε τον κύριο Γιάννη και την κυρία Ρένα αλλά και την αδερφή του τραγουδιστή, τη Μελίνα. «Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό και η σχετική αμηχανία που κυριαρχεί σε αυτές τις περιπτώσεις ξεπεράστηκε από τα πρώτα λεπτά. Στο τραπέζι που ακολούθησε δημιουργήθηκε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου η Ζέτα είχε την ευκαιρία να γνωριστεί καλύτερα με την οικογένεια του Μιχάλη. Και φυσικά συζητήθηκαν πολλά», μας είπε άνθρωπός μας στην Κύπρο.

Μεταξύ λοιπόν όσων συζητήθηκαν ήταν και η επισημοποίηση της σχέσης του Μιχάλη με τη Ζέτα ενδεχομένως μ’ έναν αρραβώνα, που θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την επόμενη μέρα το ζευγάρι επισκέφθηκε το νέο εξοχικό που χτίζει ο τραγουδιστής στην περιοχή του Πρωταρά και στη συνέχεια απόλαυσαν το μεσημεριανό τους σε ένα απόμερο παραλιακό ταβερνάκι. Το βράδυ της ίδιας μέρας επέστρεψαν στην Αθήνα και πάλι με διαφορετικές πτήσεις.