Τα ερωτικά "παιχνιδάκια" της Κάθριν Χάιγκλ αναστάτωσαν τους γείτονες

15.10.2010
Τι κακό δηλαδή έκανε η γυναίκα; Να περάσει λίγο "προσωπικό χρόνο" με τον άντρα της, ήθελε. Ε, τι να κάνει; Να βάλει και σιγαστήρα;

Φαίνεται όμως, ότι η χαλαρή βραδιά που ήθελε να περάσει η γνωστή από το "Grey's Anatomy" ηθοποιός και ο σύζυγός της Τζος Κέλι (Josh Kelley) δεν ήταν και τόσο χαλαρή. Οι γείτονες ενοχλήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως εξήγησε όμως η ίδια η Κάθριν Χάιγκλ (Katherine Heigl) στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest), τελικά, ήταν εκείνη που φώναξε το... 100.

"Τις προάλλες, ήμασταν με τον άντρα μου στην πίσω αυλή και χαλαρώναμε στη ζεστή μπανιέρα που έχουμε εκεί. Η ώρα ήταν γύρω στις 8:30 και 9 το βράδυ και μόλις είχαμε βάλει το μωρό για ύπνο", διηγήθηκε η Κάθριν.

"Εκείνος έλειπε καιρό σε περιοδεία και θα ήταν στο σπίτι για τρεις μόνο μέρες. Φόρεσα το πιο γελοίο μου μπικίνι. Ήταν πραγματικά απίστευτο", συνέχισε εξηγώντας πως δεν μπορούσαν να ηρεμίσουν από τα γέλια.

Ενώ όμως εκείνοι διασκέδαζαν, φαίνεται πως ένας γείτονάς τους "τα είχε πάρει κρανίο". "Άρχισε να φωνάζει, να μας βρίζει και να τσιρίζει να πάμε μέσα. Θύμωσα πολύ και δεν άντεξα. Το θεώρησα ενοχλητικό και φώναξα την αστυνομία", συνέχισε η Χάιγκλ διευκρινίζοντας ότι στην πραγματικότητα ζήτησε από τους ανθρώπους της ασφάλειάς της να το κάνουν για εκείνη.

"Δεν είναι ότι κάναμε και τίποτα πονηρό. Δεν είμαστε τρελοί να ΤΟ κάνουμε έξω στην αυλή", ισχυρίστηκε η Χέιγκλ ενώ συμπλήρωσε ότι όταν χτύπησε η πόρτα και την άνοιξε φορώντας ακόμη εκείνο το καθόλου κολακευτικό μπικίνι ένιωσε απαίσια.

Μιλώντας στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή αρνήθηκε ξανά ότι οι δυο τους έκαναν το ο,τιδήποτε πονηρό μέσα στη μπανιέρα. "Είμαστε το πιο βαρετό ζευγάρι στο Χόλιγουντ και αυτό είναι το πιο σκανδαλώδες πράγμα που έχουμε κάνει ποτέ", παραδέχτηκε η Κάθριν, προκαλώντας φυσικά το γέλιο από όλους τους ακροατές.

Το σίγουρο είναι πως το ρομαντικό εκείνο βράδυ τελείωσε άδοξα για το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και τρία χρόνια ενώ πέρσι υιοθέτησαν την Νάλεϊ (Naleigh), ένα δίχρονο κοριτσάκι από τη Νότια Κορέα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα