Εσείς πήρατε πρόσκληση;

28.12.2007
Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες η κοσμική Αθήνα ζει στο ρυθμό της προετοιμασίας των πιο chic και glamour ρεβεγιόν. Στην Αθήνα, στην Αράχοβα ή στα κοσμοπολίτικα θέρετρα της Ελβετίας, της Γαλλίας

Από την ΑΡΙΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες η κοσμική Αθήνα ζει στο ρυθμό της προετοιμασίας των πιο chic και glamour ρεβεγιόν. Στην Αθήνα, στην Αράχοβα ή στα κοσμοπολίτικα θέρετρα της Ελβετίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Αυστρίας οι επιλογές των διάσημων της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου είναι πολλές και όλες τείνουν σε μια εορταστική αποθέωση της λάμψης και της φινέτσας.

Στο πιο σικ κλαμπ των βορείων προαστίων, το «Εkali Club» της Μαριάννας Λάτση, θα περάσουν την παραμονή των Χριστουγέννων πολλοί jet setters. Στο καθιερωμένο ρεβεγιόν που οργανώνουν η διευθύντριά του Νέλλη Δόξα και η πρόεδρος των μελών του Χριστίνα Βλαχούλη θα πρωταγωνιστήσουν τα μεγάλα ονόματα των επιχειρήσεων και το κέφι, σε λάτιν ρυθμούς με ζωντανή ορχήστρα και d.j. Στις λαμπερά διακοσμημένες αίθουσές του 600 περίπου άτομα θα απολαύσουν το εορταστικό μενού.

Ανάμεσά τους θα είναι η βασίλισσα της γούνας Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου με το σύζυγό της Ευάγγελο, οι οποίοι δεν θα φύγουν από την Αθήνα, αφού περιμένουν με λαχτάρα τα παιδιά τους από τη Βοστόνη για να περάσουν οικογενειακά τις γιορτές.

Στο κλαμπ θα βρίσκονται εκείνο το βράδυ και η Λάουρα και ο Πάνος Ζερίτης με τη συντροφιά τους, την οποία θα αποτελούν το ζεύγος Μαρουλίδη και το ζεύγος Τζαβέλλα. Ήδη από χθες η οικογένεια Ζερίτη έφυγε με μεγάλη συντροφιά, μεταξύ των οποίων οι οικογένειες Γιώτη, Παντελάκη, Νανόπουλου της Eurobank και Τρύφωνος της φαρμακοβιομηχανίας, για τη χιονισμένη Κουρσεβέλ και το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ο Δημήτρης και η Αρετή Δαλακούρα, η Άννα Πετράκη με το σύζυγό της, η Ρένα Λουμίδη με το σύζυγό της και ο Νίκος Μουνδρέας έχουν προτιμήσει και εκείνοι τη σίγουρη λύση του επιτυχημένου προγράμματος του κλαμπ. Αλλά και οι δύο γίγαντες των επιχειρήσεων, οι κύριοι Νίκος Μαμιδάκης και Γιώργος Βασιλόπουλος, με τις οικογένειές τους θα παρακαθίσουν στο εορταστικό δείπνο του «Εkali Club», καθώς και οι νεαρές Ναταλία και Τατιάνα Βάρδα των γνωστών καταστημάτων, η Σοφία Μπουλινάκη με το σύζυγό της, η Κάρεν Μαυρίδη και το ζεύγος Αγγελικής και Κώστα Καρρά.

Πάρτι prive
Ρεβεγιόν για την παραμονή των Χριστουγέννων με επίσημους καλεσμένους από την ελίτ της Αθήνας οργανώνει ο γνωστός δικηγόρος κ. Βοργίας στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα πλάνα του, όμως, «πετάνε» με το προσωπικό του αεροπλάνο για το πανέμορφο Μπάντεν-Μπάντεν, όπου με αγαπητούς φίλους, όπως ο Ζάχος Χατζηφωτίου, θα περάσουν ένα αριστοκρατικότατο βράδυ Πρωτοχρονιάς με σαμπάνια, χαβιάρι και εκλεκτά πούρα.

Ο όμορφος νεαρός Βασίλης Τρίκαρδος, γιος του εφοπλιστή Γιάννη Τρίκαρδου, δίνει το καθιερωμένο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην έπαυλή του στο Κεφαλάρι, στο οποίο είναι καλεσμένη όλη η αφρόκρεμα της αθηναϊκής νεολαίας.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς διάλεξε και ένας ακόμη γόνος γνωστής αθηναϊκής οικογένειας για να κάνει το πάρτι-ρεβεγιόν του, ο Αλέξανδρος Χανδρής, στο πανέμορφο σπίτι που διαθέτει στην Εκάλη, το οποίο τον υπόλοιπο χρόνο παραμένει κλειστό.

Ο νεαρός Γιώργος Βάρδης, γιος της Πιπίτσας Βάρδη, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου «Πεντελικόν», διοργανώνει με τη μεγάλη του εμπειρία πια στις οικογενειακές επιχειρήσεις ένα ατμοσφαιρικό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο χώρο όπου η οικογένεια είχε διοργανώσει την περίφημη «Ρώσικη Βραδιά» σε επιμέλεια της Γκιούλ Λούβαρη, στο «Γαλάζιο», δίπλα στο αεροδρόμιο του Ελληνικού. Έτσι, η χρυσή νεολαία των βορείων προαστίων θα κατηφορίσει ειδικά για το ρεβεγιόν προς τα νότια προάστια, για να ξεφαντώσει σε ένα πάρτι με ειδικό βάρος.

Από τα πιο κεφάτα πάρτι της παραμονής Πρωτοχρονιάς θα είναι και αυτό που διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, ο μαέστρος των ντεκ και της νυχτερινής Αθήνας, ο μοδάτος Βασίλης Τσιλιχρίστος, με θέμα «White Ρarty» στο ξενοδοχείο «Χίλτον». Στη διακοσμημένη στα λευκά σαν τα χιόνια αίθουσα του ξενοδοχείου η νεολαία θα ακούσει την καλύτερη μουσική από τον ίδιο και τους συνεργάτες του και θα χορέψει μέχρι αργά. στερα θα ανοίξει σαμπάνιες για τους πιο κολλητούς φίλους του στις δύο σουίτες που νοικιάζει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, για να υποδεχθεί με τους αγαπημένους του την καινούργια χρονιά.

Το ζεύγος Βαγγέλη και Λίλιαν Παπαγεωργίου έχουν προσκαλέσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της επιχειρηματικής ζωής του τόπου στη βίλα τους στην Εκάλη. Μάλιστα, τους φίλους που θα βρίσκονται εκτός θα τους μεταφέρει το ιδιωτικό τους ελικόπτερο για να μην ταλαιπωρηθούν.

Ρεβεγιόν για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ετοιμάζει και ο εφοπλιστής Νίκος Πατέρας και η σύζυγός του Τιτίνα στα γραφεία της εταιρείας τους, τα οποία βρίσκονται επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας. Ένα ρεβεγιόν που, αν και καθιερωμένο, προσφέρει πάντα εκπλήξεις στους εκλεκτούς καλεσμένους του και χαρακτηρίζεται από μοναδικό κέφι!