Όταν ο Φοίβος συνάντησε τη Δέσποινα

31.12.2007
Το event της εβδομάδας που πέρασε ήταν αναμφισβήτητα πλατινένιο και «παραδεισένιο»! Δέσποινα Βανδή και Φοίβος γιόρτασαν δέκα χρόνια συνεργασίας λίγο πριν από την κυκλοφορία του ομώνυμου CD.

Το event της εβδομάδας που πέρασε ήταν αναμφισβήτητα πλατινένιο και «παραδεισένιο»! Δέσποινα Βανδή και Φοίβος γιόρτασαν δέκα χρόνια συνεργασίας λίγο πριν από την κυκλοφορία του ομώνυμου CD. Ένα πάρτι αντίστοιχο της λάμψης της Ελληνίδας superstar και του πολυμήχανου Φοίβου διοργάνωσαν οι άνθρωποι της Heaven στην «Αίγλη» Ζαππείου. Με «αέρα κινητής τηλεφωνίας» στήθηκε ένα ultra Hollywood glam σκηνικό με pre-Christmas διακόσμηση και τους κατά δύναμη δικούς μας A-listers να μοστράρουν στην αυστηρή guest list.

Όταν το καλλιτεχνικό ζευγάρι έκανε επίσημη είσοδο πάνω στο κόκκινο χαλί, τα φλας άστραψαν προσπαθώντας να κλέψουν λίγο από τη λάμψη του. Με ένα video ταξιδέψαμε στα 10 χρόνια γεμάτα από εμπορικές επιτυχίες και ανέκδοτα (πραγματικά ανέκδοτα!) στιγμιότυπα. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες της Heaven στήριξαν τη Δέσποινα και από μέσα τους ευχήθηκαν σε δέκα χρόνια να σβήνουν και αυτοί κεράκια αγκαλιά με τον Φοίβο.