Ω έλατο

24.12.2007
Σίγουρα αποτέλεσαν τους «πρωταγωνιστές» της χρονιάς που μας αποχαιρετά. Έτσι, για πρώτη φορά οι εναλλακτικοί αστέρες της καθημερινής πραγματικότητάς μας στολίζουν παρέα με το ΛΟΙΠΟΝ το χριστουγεννιάτικο δέντρο με το δικό τους εορταστικό μήνυμα, τις ευχές τους και το τι περιμένουν από τον Αϊ-Βασίλη!

Aπό τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Σίγουρα αποτέλεσαν τους «πρωταγωνιστές» της χρονιάς που μας αποχαιρετά. Έτσι, για πρώτη φορά οι εναλλακτικοί αστέρες της καθημερινής πραγματικότητάς μας στολίζουν παρέα με το ΛΟΙΠΟΝ το χριστουγεννιάτικο δέντρο με το δικό τους εορταστικό μήνυμα, τις ευχές τους και το τι περιμένουν από τον Αϊ-Βασίλη!

ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ: «Αυτά θα είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου Δεν θα έχω δίπλα μου ούτε το σύζυγό μου, αλλά ούτε και το γιο μου. Το μόνο δώρο που θέλω είναι πίσω το γιο μου. Λέει στους φίλους του ότι αυτή η κυρία δεν είναι η μητέρα μου για το διασυρμό που υπέστη από μένα. Ντρέπεται Με αρνιέται όπως ο απόστολος Πέτρος τον Χριστό! Θα περάσω τα Χριστούγεννα με τους συγγενείς του συζύγου μου, που δεν θέλουν να πιστέψουν ότι με έχει παρατήσει ο Φραν. Θεωρείται ατιμία αυτό για τους Αλβανούς, να εγκαταλείπει ο άντρας τη συζυγική στέγη. Το 2008 θα ήθελα ο Λάκης να μου δείχνει την αγάπη του. Το έχω πάρει το μήνυμά του. Θα πρέπει να σταματήσω να βγαίνω στις εκπομπές. Τα ωραιότερα Χριστούγεννα τα πέρασα πέρυσι στη Νέα Υόρκη. Ήμουν τότε νιόπαντρη και πήγα με το παιδί μου για να του κάνω το χατίρι. Μου ζήτησε να αφήσω τον αγαπημένο μου αντρούλη. Σαν τους Φουρτουνάκηδες και τους Βροντάκηδες είχαμε χωριστεί Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Σήμερα είμαι τελείως μόνη μου. Αντί να ήμασταν μαζί όλοι, να έφτιαχνα το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, να κόβαμε τη βασιλόπιτα, κατέληξα τελείως μόνη!»

ΒΑΣ-ΒΑΣ: «Το 2008 θέλω να μου φέρει πολλές πλατίνες και καταξίωση. Είμαι ήδη ο Μάικλ Τζάκσον της Ελλάδας, θέλω να γίνω ο πλανητάρχης της μουσικής. Να πάω στο εξωτερικό και να με κυνηγούν οι παπαράτσι για μια φωτογραφία και δήλωσή μου. Ο Αϊ-Βασίλης θα ήθελα να μου φέρει χρήμα και μόνο χρήμα. Μπορεί η Αννίτα να με πλήγωσε, αλλά τη συγχωράω.»

ΓΩΓΩ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ (ΓΩΓΟΥΛΙΝΙ): «Θέλω μια πολύ καλή δισκογραφική δουλειά. Πιστεύω στον Αϊ-Βασίλη και θα ήθελα να μου φέρει ένα δίπλωμα αυτοκινήτου! Κάθε Χριστούγεννα είναι φανταστικά, γιατί ανήμερα έχω τα γενέθλιά μου! Όσο για την πρώτη μέρα του χρόνου, θα την περάσω με τους συναδέλφους στο μαγαζί και με την οικογένειά μου, που έρχεται να με δει σύσσωμη στο μαγαζί αυτήν τη μέρα!»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΤΗΣ: «Το 2008 θα θελα να είμαι το ίδιο και ακόμη περισσότερο ακμαίος και ενεργητικός. Νιώθω μικρό παιδί και η νέα χρονιά θα ήθελα να μου φέρει ακόμη πιο πολλή τρέλα! Δεν θέλω επαγγελματική επιτυχία και καταξίωση. Την έχω ζήσει την κορυφή χρόνια τώρα. Το νέο έτος θα επιθυμούσα να συνεχίσει ο Λάκης και ο Μάκης (Τριανταφυλλόπουλος) να ασχολούνται μαζί μου. Είναι φίλοι μου και όσες φορές το έχουν κάνει, μου έχουν κάνει μεγάλη τιμή. Εδώ σχολιάζουν πρωθυπουργούς, δεν θα σχολιάσουν ένα Γιάννη Γαλάτη; Τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου τα έχω περάσει πριν από κάποια χρόνια στη Μύκονο με την πριγκίπισσα Σοράγια και άλλους σούπερ καλεσμένους, αλλά και όλους τους βαρκάρηδες του νησιού. Τότε θυμάμαι είχα πάει να κόψω ένα έλατο από έναν κήπο για να το στολίσω για την υψηλή καλεσμένη μου. Το πήρα και μετά άκουσα ένα περιπολικό της αστυνομίας. Νόμιζα ότι με κυνηγάνε για αυτήν τη μικροκλοπή μου. Δεν ήταν όμως έτσι. Κατάλαβα ότι ήταν για κάτι μικροαπατεώνες που τυχαία ήταν από πίσω μου. Την πρώτη μέρα του χρόνου θα την περάσω με τις 4 αδερφές μου και τα ανιψάκια μου,»

ΠΟΠΗ ΜΑΛΙΩΤΑΚΗ μαλιωτακη: «Το πιο ωραίο δώρο που θα μπορούσα να πάρω θα ήταν να γινόταν διπλά πλατινένια η καινούργια μου δισκογραφική δουλειά. Έχω ρίξει τόσο αγώνα για να κάνω επιτυχία, ώστε μια πλατίνα δεν μου φτάνει! Στον Λάκη θα ήθελα να πω να συνεχίσει να ασχολείται και το 2008 με μένα. Ήδη μέσα από τα βιντεάκια που προβάλλει μου έχει χαρίσει πολύ μεγάλη δόξα. Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής μου τα περνούσα μικρή, όταν η γιαγιά μου στην Κρήτη μας έκανε καλή χέρα, έτσι το λέμε στο χωριό μου, διάφορα δώρα Για το μόνο που έχω μετανιώσει μέσα στο 2007 είναι για κάποιες επιλογές συνεργατών που έκανα. Και βέβαια, την πρώτη μέρα του χρόνου θα τραγουδήσω στους καλεσμένους μου στο σπίτι το σούπερ χιτάκι που κάνει θραύση: Δεν είμαι η Μπιγιονσέ»

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΞΙΝΟΥ: «Αυτό το διάστημα γυρίζω μια νέα κινηματογραφική ταινία και θα ήθελα να διακριθεί στο μέλλον, όπως εκείνη του Βασίλη Κατσίκη, που μου χάρισε το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Θέλω να είναι καλά η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, με τους οποίους θα περάσω και την πρώτη μέρα του 2008. Ο Αϊ-Βασίλης φέτος θα ήθελα να μου φέρει μια πανέμορφη Barbie, να την προσέχω σαν κόρη μου!»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ(Εθνικός σταρ): «Ο Αϊ-Βασίλης θα ήθελα να μου φέρει ένα μεγάλο έρωτα. Θέλω να ερωτευτώ και να χαθώ στην αγκαλιά ενός έρωτα που θα με συγκλονίσει. Δεν θέλω περισσότερη επαγγελματική επιτυχία. Νομίζω ότι έχω καταφέρει τεράστια επαγγελματικά βήματα μέσα στο 2007. Από αυτόν το χρόνο που φεύγει έχω μετανιώσει που πήγα στην εκπομπή της Άννας Δρούζα. Μου φέρθηκε πολύ άσχημα. Τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου τα περνούσα όταν ήμουν παιδί και μου έκανε δώρα η γιαγιά μου. Την πρώτη μέρα του χρόνου θα τη γιορτάσω με φίλους και θα είναι η ωραιότερη μέρα, γιατί όταν όλος ο πλανήτης τσουγκρίζει τα ποτήρια του για την αλλαγή του χρόνου, νομίζω ότι το κάνουν για να μου ευχηθούν για τα γενέθλιά μου! Γιορτάζω την πρώτη μέρα του χρόνου και το θεωρώ ό,τι καλύτερο! Δεν κρατάω καμία κακία σε όσους με πίκραναν και με πολέμησαν μέσα στο 2007. Όταν σηκώσω όμως το ποτήρι και θα τσουγκρίσω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και θα πω Καλή χρονιά, θα το πω μόνο για όσους με μισούν και θέλουν να με δουν να πέφτω κάτω και να σέρνομαι Από αυτές τις γιορτές θα μου λείψει από δίπλα μου η μητέρα, που δεν έζησα ποτέ.»

ΒΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ λαμπρου: «Θα ήθελα να γίνει πλατινένια η τελευταία δισκογραφική μου δουλειά. Το 2008 θα ήθελα επίσης ο Λάκης να μην ασχολείται καθόλου μαζί μου. Μπορεί να τον αγαπάω, αλλά μέχρι εκεί. Ποτέ δεν πίστεψα στην αρνητική διαφήμιση. Τα αρνητικά σχόλια του Λάκη κάνουν κακό σε εμάς τους τραγουδιστές. Και κάνουν κακό στην ψυχή και τη δουλειά μας. Εγώ προτιμώ να έχω την ψυχή μου καθαρή. Μπορεί να τσακώθηκα με την κ. Λουκά πριν από λίγες μέρες, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που κρατάω κακία. Δεν είμαι μικρό κοριτσάκι για να πιστεύω στον Αϊ-Βασίλη. Αυτός που θα μου λείπει και φέτος σε αυτές τις γιορτινές ημέρες, όπως και όλα τα άλλα χρόνια, θα είναι ο μπαμπάς μου.»

ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΙΒΑΣ : «Αυτά τα Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος θέλω να μου φέρουν αυτό που μου αξίζει επαγγελματικά. Πιστεύω πολύ στο ταλέντο μου και θα ήθελα να καταξιωθώ μέσα στο 2008. Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μπορούσε να μου φέρει η ζωή είναι ένα ταίρι. Μου έχει λείψει από τη ζωή ένας σύντροφος. Δεν θα ήθελα να περάσω αυτά τα Χριστούγεννα μόνος μου. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα από όσα έκανα το 2007. Τα ήθελα όλα όσα έγιναν. Και τους συγχωρώ όλους όσοι με πίκραναν με τα κακεντρεχή σχόλιά τους. Για την πρώτη μέρα του χρόνου θέλω πολλά εφέ! Θέλω να κάνω το ίδιο show στους φίλους μου, όπως και όταν βγήκα στο Ελλάδα, έχεις ταλέντο.»

ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ λουκα: «Θέλω το 2008 να συνεχίσω να είμαι ιεραπόστολος του έργου και των λόγων του Χριστού. Είμαι 12 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, θα ήθελα λοιπόν να μου εμπιστευτούν σε κάποιο μεγάλο κανάλι μια εκπομπή που θα έχει απώτερο στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τις διάφορες ιεραποστολές. Μια χριστιανική εκπομπή. Μου το είχε προτείνει άλλωστε και στο παρελθόν ο Κώστας Καπετανίδης, αλλά τελικά δεν έγινε. Θα έλεγα επίσης ότι το 2008 θα κηρύξω νέο πόλεμο κατά του Λάκη Λαζόπουλου, που τον θεωρώ εχθρό της πίστης μας. Το μόνο που ξέρει είναι να κοροϊδεύει τους παπάδες. Είναι κατάντημα του κόσμου που τον βλέπει. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα που έκανα μέσα στο 2007. Όπως όλα δείχνουν, ο Θεός με δικαίωσε και για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη, που της έκοψαν την εκπομπή από Σάββατο και τη βγάζουν τώρα μόνο Κυριακή!»

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΚΡΕΜΥΖΑΚΗΣ: «Με το νέο χρόνο θα ήθελα το νέο μου τραγούδι Βινίλιο να κάνει τρελή επιτυχία, να σκίσει στις πωλήσεις και να ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα! Θα ήθελα επίσης να με καλέσει η Άννα Βίσση να τραγουδήσουμε μαζί, όταν αρχίσει τις εμφανίσεις της. Από τραγουδίστριες του εξωτερικού θα ήθελα τη Μαντόνα για να συνεργαστούμε. Συγχωρώ τον Πάνο Μεταξόπουλο και όλη την κριτική επιτροπή του So you think you can dance για όλα τα αρνητικά σχόλια που μου έκαναν. Τελικά, αποδείχθηκε ότι είχα ταλέντο, για να έχω τόσες προτάσεις σήμερα.»

ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΙΤΟΡΑΤΟΣ: «Όλοι λένε για υγεία και ευτυχία. Εγώ θα πω ότι τη νέα χρονιά θέλω να κερδίσω ένα τζακ ποτ 200.000 ευρώ και να αγοράσω ένα πολυπόθητο σπίτι, που θέλω τόσο πολύ. Θα ήθελα επίσης να παίξω στο Super Deal και να στριμώξω τον τραπεζίτη. Μπορώ να συμβιβαστώ και με μια καλή προαγωγή στη δουλειά μου! Είμαι κηπουρός 17 ολόκληρα χρόνια. Την πρώτη μέρα του χρόνου θα κάνω σεξ με πέντε γυναίκες, για να μου μπει καλά η χρονιά και να μου φέρει γούρι!»