«Ξεκλειδώνω» το μέλλον μέσα από μια τράπουλα

01.11.2007
Η συνάντηση με την πιο διακεκριμένη Ελληνίδα μελλοντολόγο ήταν πρόκληση για εμάς που είχαμε ακούσει ότι επέστρεψε στην πατρίδα. Η Σίλβια Θεοδωρίδου μας καλωσόρισε στον προσωπικό της χώρο και με ζεστό χαμόγελο μας εξήγησε γιατί το τηλέφωνό της βρίσκεται στην ατζέντα των πιο διάσημων celebrities, κοσμικών αλλά και βουλευτών!

Πόσα χρόνια ασχολείστε με τη χαρτομαντεία;

«Περίπου 20 χρόνια κάνω προβλέψεις με τη βοήθεια της τράπουλας».

Πότε καταλάβατε ότι έχετε αυτό το χάρισμα;

«Το ανακάλυψα σε ηλικία μόλις 12 ετών, όταν και τελείως ασυναίσθητα οι φίλες μου ήθελαν να μάθουν για τα ερωτικά τους. Ξεκίνησε ως χάρισμα να προβλέπω τις ερωτικές εξελίξεις των γύρω μου κι έπειτα κατάλαβα ότι ήταν κάτι παραπάνω από αυτό. Καλλιέργησα λοιπόν αυτό το χάρισμα κάνοντας για πολλά χρόνια σπουδές στο εξωτερικό».

Πότε έγινε αυτό;

«Όταν είδα στα χαρτιά ότι ο αδερφός μου θα χάσει το παιδί του, κάτι που επαληθεύτηκε λίγο καιρό μετά».

Τι μπορείτε να προβλέψετε με τηχαρτομαντεία;

«Επαγγελματικές επιτυχίες και αποτυχίες, συναισθηματικές απογοητεύσεις, απιστίες, χωρισμούς, και πολλά άλλα».

Μπορεί κάποιος να ανατρέψει αυτά που προβλέπετε όταν ρίχνετε τα χαρτιά;

«Οι περισσότερες προβλέψεις αφορούν πράγματα που είναι δεδομένα και δύσκολο να μη γίνουν. Υπάρχουν πάντως περιπτώσεις που η χαρτομαντεία μπορεί να λειτουργήσει συμβουλευτικά».

Ποια είναι τα πιο τυχερά χαρτιά της τράπουλας;

«Κάθε σχήμα και κάθε χρώμα σημαίνει και κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα, ο άσος τριφύλλι μπορεί να σημαίνει γάμο, αρραβώνα, μια σχέση που μπορεί να κρατήσει χρόνια ή μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Ο άσος καρό μπορεί να είναι μια έκπληξη. Το πιο καλό χαρτί πάντως της τράπουλας είναι ο άσος τριφύλλι».

Ποια χαρτιά δείχνουν κάτι πολύ κακό στη ζωή μας;

«Σίγουρα είναι ο άσος μπαστούνι. Συμβολίζει καταστροφή, χωρισμό, θάνατο».

Μπορείτε μέσα από αυτά να δείτε ακριβώς με ποιον ή ποια γίνεται η απιστία;

«Μπορώ να δώσω πολλά χαρακτηριστικά του ατόμου . Τι χρώματα έχει, τι επάγγελμα κάνει κ.λπ.».

Για ποιους τομείς ενδιαφέρονται να μάθουν οι άνθρωποι που σας επισκέπτονται;

«Έχω πιστούς ανθρώπους που με ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Άνθρωποι που με επισκέπτονταν στη Γερμανία μου τηλεφωνούν ακόμη και σήμερα και άλλοι που έχουν ακούσει για μένα μου ζητούν να ταξιδέψω εκτός Αθηνών για να κάνω προβλέψεις για τη ζωή τους. Θέλουν να μάθουν περισσότερο για τα ερωτικά τους και για τα επαγγελματικά. Υπάρχουν βέβαια και οι σπάνιες περιπτώσεις που με έχουν επισκεφθεί βουλευτές για να μάθουν αν το κόμμα τους θα νικήσει στις εκλογές».

Θεωρείτε ότι υπάρχουν κάποιοι που εκμεταλλεύονται την ανάγκη του ανθρώπου να λύσει τα προβλήματά του μέσω της μαντείας;

«Πάντα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί κάθε απερίσκεπτη πρόβλεψη μπορεί να βάλει τον άλλο σε κίνδυνο».

Κατά πόσο αντιλαμβάνεστε τη χαρτομαντεία ως επάγγελμα;

«Δεν είναι επάγγελμα η χαρτομαντεία. Το να κοιτάω τα χαρτιά και να κάνω προβλέψεις για τον κόσμο είναι η ζωή μου. Με αυτό το χάρισμα γεννήθηκα και χάρη σ' αυτό θέλω να βοηθάω τον κόσμο. Στεναχωριέμαι όταν προβλέπω άσχημα πράγματα για τους συνανθρώπους μου. Πληγώνομαι κι εκεί είναι που τους συμπαραστέκομαι. Εξάλλου, είμαστε άνθρωποι και ποτέ δεν είδα τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται ως πελάτες».

Μπορείτε να επισκεφθείτε την κ. Θεοδωρίδου στο γραφείο της στο Κολωνάκι, Σκουφά 52, τηλ.: 210-3614325.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ