Η έκπληξη του Παύλου στην Τζίνα

01.11.2007
Η πρώτη ατάκα της Τζίνας Αλοιμόνου στο θεατρικό «Σ αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε» είναι «ψάχνω κάτι αληθινό», αλλά στη ζωή είναι πολύ τυχερή, γιατί έχει βρει τον άνθρωπο που την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Η πρώτη ατάκα της Τζίνας Αλοιμόνου στο θεατρικό «Σ αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε» είναι «ψάχνω κάτι αληθινό», αλλά στη ζωή είναι πολύ τυχερή, γιατί έχει βρει τον άνθρωπο που την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.
Είναι ο σύζυγός της Παύλος Βαρδινογιάννης, ο οποίος στέκεται διακριτικά στο πλάι της και την εμψυχώνει σε κάθε της απόφαση, όπως αυτή, να κάνει δηλαδή το ντεμπούτο της στο θέατρο «Εμπορικόν», σε ένα πολύ δύσκολο έργο που συνδυάζει πρόζα, τραγούδι, χορό και μάλιστα να κάνει πρόβες μόνο ένα μήνα, καθώς αντικατέστησε τη Ζέτα Μακρυπούλια στη δεύτερη χρονιά του έργου. Πώς λοιπόν, να μην έχει άγχος και τρακ; Κι όμως, ο αγαπημένος της Παύλος φρόντισε από την προηγουμένη της πρεμιέρας να είναι στο πλευρό της. Στην πρόβα τζενεράλε ήταν από νωρίς στην πρώτη σειρά, ενώ λίγη ώρα πριν της ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο καμαρίνι της, με μια ανθοδέσμη με 100 κατακόκκινα τριαντάφυλλα, που είναι τα αγαπημένα της.

Η παρουσία του και μόνο ηρεμεί την Τζίνα και η σκέψη ότι ο άνθρωπός της είναι δίπλα της στον επαγγελματικό της «μαραθώνιο», καθώς πρωταγωνιστεί και σε δύο σίριαλ, της δίνει φτερά. Δεν είναι τυχαίο πως στην πρεμιέρα η Τζίνα κέρδισε τις εντυπώσεις με το ταλέντο της τόσο στην υποκριτική, όσο και στο τραγούδι. Όλοι σχολίαζαν ότι λάμπει και σε αυτό βοηθάει και ο έρωτας. Όπως και στην πρόβα τζενεράλε, ο σύζυγός της Παύλος Βαρδινογιάννης πήγε πολύ νωρίς και στην πρεμιέρα και δεν έφυγε καθόλου από το καμαρίνι της, παρά μόνο όταν τελείωσε η παράσταση.

Η Τζίνα Αλοιμόνου στην παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο, μαζί με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη που έκανε και τη σκηνοθεσία, Βίκυ Σταυροπούλου, Μέμο Μπεγνή, Βάσω Γουλιελμάκη και Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, καταχειροκροτήθηκε. Λίγο αργότερα η ίδια, απαστράπτουσα μέσα σε ένα μαύρο σύνολο Chloe, μας είπε ότι είχε πολύ άγχος και πως πράγματι ήταν μια μεγάλη απόφαση μια τόσο γρήγορη αντικατάσταση σε ένα τόσο δύσκολο έργο με πολλές απαιτήσεις. Φαίνεται, όμως, ότι αυτή η μεγάλη και αληθινή αγάπη που έχει βρει στη ζωή της τη βοήθησε να πετύχει και σε αυτό το δύσκολο επαγγελματικό εγχείρημα. Άλλωστε, όπως μας είπε, «αυτό που έχει σημασία πάνω απ όλα στη ζωή είναι να έχεις μια μεγάλη αγάπη» και το χαμόγελό της έδειχνε πόσο πολύ ευτυχισμένη είναι που εκείνη την έχει βρει. Σ.Μ.