Ο «Άμλετ» του «Όμορφου κόσμου»

05.10.2007
Στο μεγάλο κανάλι τρίβουν τα χέρια τους με την επιτυχία του «Όμορφου κόσμου» και πλέον μιλάνε για την απόλυτα επιτυχημένη συνταγή Γρηγόρη και Νίκου, που όχι μόνο τα βρίσκουν μεταξύ τους, αλλά κάνουν θαύματα.

Στο μεγάλο κανάλι τρίβουν τα χέρια τους με την επιτυχία του «Όμορφου κόσμου» και πλέον μιλάνε για την απόλυτα επιτυχημένη συνταγή Γρηγόρη και Νίκου, που όχι μόνο τα βρίσκουν μεταξύ τους, αλλά κάνουν θαύματα. Η εκπομπή «χτύπησε» μέχρι και 38% σε τηλεθέαση και δικαίωσε την προσωπική επιλογή του Αρναούτογλου, που άρπαξε τον Μουτσινά από το «Κους Κους» του Αlpha και τον έφερε δίπλα του στο Μega.

Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να διεκδικήσουν τον Νίκο από τον Alpha, γιατί τον θεωρεί φρέσκο πρόσωπο, με καυστική και σπιρτόζα διάθεση και με χιούμορ που αγγίζει το μέσο τηλεθεατή. Ήταν πραγματικά ένα ρίσκο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που επέμενε να πάρει στην ομάδα του τον Νίκο Μουτσινά, τη στιγμή μάλιστα που κάποιοι υποστήριζαν ότι θα ήταν προτιμότερο να πάρει άλλη μια γυναίκα εκτός από τη Σίσσυ Χρηστίδου και να σηκώσει εκείνος το μεγαλύτερο βάρος της παρουσίασης. Ο Γρηγόρης, όμως, από τις αρχές του καλοκαιριού είχε πάρει τις αποφάσεις του και δεν πήγαινε διακοπές αν δεν έκλεινε αυτό το θέμα.

Ο Νίκος Μουτσινάς ήθελε να δοκιμαστεί σε καινούργια πράγματα και φαινόταν ότι το «Κους Κους το μεσημέρι» ήταν απλώς ένα σκαλί για να μπει στο πετσί του συμπαρουσιαστή. Ετοιμόλογος, με εντελώς δικό του φιζίκ, που ανατρέπει κατά πολύ το μοντέλο νέος, ωραίος και καλό παιδί για σπίτι που εκπέμπει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ακριβώς το αντίθετό του δηλαδή, έχοντας σπουδάσει υποκριτική, «διψάει» για ρίσκα στη δουλειά του. Αυτό άλλωστε φάνηκε και στην παράσταση «Άγγελοι από ζάχαρη», στην οποία πρωταγωνίστησε στον ανατρεπτικό ρόλο ενός κομπέρ στο πλευρό του Τάκη Ζαχαράτου και απέσπασε πολύ ευνοϊκά σχόλια.

Τι και αν κάποιοι από τη showbiz έσπευσαν να διαβλέψουν διχόνοια και κόντρα μεταξύ των δύο αντρών θεωρώντας ότι δεν θα ταιριάξει η χημεία τους; Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και αποδεικνύεται τόσο από τα νούμερα που δικαίωσαν τον Γρηγόρη για την επιλογή του όσο και από το κλίμα που επικρατεί στα παρασκήνια και κάθε άλλο παρά «μάχη» θυμίζει.

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από την πρώτη στιγμή έθεσαν τους όρους συνεργασίας τους και ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους. Άλλωστε και οι δύο είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν πως μόνο μέσα από την καλή συνεργασία προκύπτει το σωστό αποτέλεσμα. Μάλιστα, όλοι έχουν να το λένε πόσο εναρμονίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς με το κλίμα της εκπομπής μπροστά και πίσω από τα πλατό. Έχει κι εκείνος την τελειομανία του Γρηγόρη και τον αυθορμητισμό, αλλά και το σπάνιο χάρισμα να αυτοσαρκάζεται. Όπως ήταν φυσικό, την πρώτη μέρα τον κατέτρωγε το άγχος, αλλά δεν θέλησε να το μεταδώσει σε κανέναν, γι αυτό και απομονώθηκε στο καμαρίνι του για να ηρεμήσει και να προετοιμαστεί για το «ντεμπούτο» του στο mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε πολύ νωρίς στο στούντιο, κλειδώθηκε στο καμαρίνι του και επανέλαβε τα κείμενά του, κάτι που κάνουν όλοι οι ηθοποιοί και συνηθίζει και ο Νίκος. Στη συνέχεια και αφού προετοιμάστηκε ψυχολογικά, βούτηξε στα βαθιά μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και κέρδισαν το στοίχημα. Όσο για το ότι ήδη στους τηλεοπτικούς-καλλιτεχνικούς κύκλους έχουν αρχίσει να τον αποκαλούν με το παρατσούκλι «Άμλετ» του «Όμορφου κόσμου», λίγο τον ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα αν τύχει να ακούσει αυτόν το χαρακτηρισμό να γελάσει και να αυτοσαρκαστεί με το γνωστό του χιούμορ. Αυτό που έχει σημασία είναι πως είτε ως ηθοποιός είτε ως παρουσιαστής καταφέρνει να ξεσηκώνει το κοινό!

ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ