Για τη μαρκίζα και τη φωτογραφία...

22.08.2007
Σενάρια, κοκορομαχίες, ίντριγκες και μεγάλες διαφωνίες... Βλέπετε είναι η περίοδος που προετοιμάζονται τα νυχτερινά σχήματα και ο πόλεμος της μαρκίζας μαίνεται! Η μισή νυχτερινή κυβέρνηση είναι σε κόντρα με την άλλη μισή. Λες και δεν πάνε να συνεργαστούν αλλά να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος στον κόσμο που ευελπιστούν να γεμίσει τους χώρους όπου θα εμφανίζονται.

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Τα νέα λοιπόν από το μέτωπο είναι δεδομένα.

Όλοι πλακώνονται με όλους. Οι αιτίες και οι αφορμές ποικίλουν.

Ο χρόνος συμμετοχής στο πρόγραμμα, το όνομα στη μαρκίζα, ποιος θα φωτογραφηθεί πρώτος και ποιος δεύτερος, ποιος θα μπει αριστερά και πάει λέγοντας...

Κι ενώ λοιπόν η χειμερινή σεζόν δεν έχει καλά-καλά ξεκινήσει, στο μέτωπο των «συνεργασιών» της πίστας έχει μόλις ξεκινήσει η... παρεξήγηση και μάλιστα χωρίς εξήγηση, αφού είναι «πολλά τα λεφτά Άρη», όπως έλεγε και ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος σε μια ταινία.

Η πρώτη ίντριγκα αφορά στην επόμενη σεζόν κι έχει να κάνει με δύο πολύ εμπορικά ονόματα. Η συνεργασία τους συζητιόταν εδώ και αρκετό καιρό. Η συνύπαρξη άλλωστε ενός καθαρά λαϊκού τραγουδιστή με ένα ποπ είδωλο επί πίστας, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά και τον Νίκο Μακρόπουλο. Πρόκειται για πολύ δυνατή σύμπραξη δυνάμεων, ωστόσο το σχήμα εδώ παίζει και να τινάζεται στον αέρα, με τον επιχειρηματία του χώρου να αναζητεί εναγωνίως την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά του. Υπάρχουν αρκετές διαφωνίες σχετικά με το ποιος θα είναι το πρώτο όνομα και ποιος θα εμφανιστεί στις αφίσες ως ηγέτης στο «Fever» που δημιουργούν προβλήματα τα οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν, σύμφωνα με την έρπουσα φημολογία, ακόμη και σε πρόωρο καλλιτεχνικό διαζύγιο τους δυο καλλιτέχνες. Μην εκπλαγείτε όμως αν μέχρι το φθινόπωρο όλα ομαλοποιηθούν και το σχήμα περπατήσει όπως το είχε σχεδιάσει αρχικά ο ιδιοκτήτης του χώρου. Από την άλλη πλευρά, ο Σάκης Ρουβάς έχει ήδη προγραμματίσει κάποιες κοινές εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο στη μακρινή Αυστραλία, που τελευταία έχει γίνει πολύ δημοφιλής στους Έλληνες καλλιτέχνες βλέπε Νατάσσα Θεοδωρίδου, πρόσφατα και πολλοί άλλοι... Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται ο Σάκης να θέλει να απεμπλακεί από τη συνεργασία με τον Μακρόπουλο και να μας ετοιμάζει καμία συνεργασία-έκπληξη!

Η άλλη μεγάλη ίντριγκα που έχει επίσης ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες, έχει τίτλο «Σταμάτης Γονίδης κόντρα στη Μαριάντα Πιερίδη». Αφορά βεβαίως στην τρέχουσα περίοδο, μιας και οι δυο τους σε λίγες μόνο μέρες θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους σε γνωστό νυχτερινό στέκι της πρωτεύουσας. Εδώ λοιπόν μιλάμε για 100% καλοκαιρινά μποφόρ. Η συνεργασία έχει ήδη κλειστεί, οι πρόβες ξεκίνησαν, όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που προέκυψε ένας μικροπανικός σχετικός με την εικόνα και την προώθηση της Μαριάντας Πιερίδη. Η τραγουδίστρια είχε για λίγο αφήσει την Αθήνα, αφού μέχρι πρόσφατα εμφανιζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας. Έτσι λοιπόν ήθελε να συνδυάσει την επιστροφή της στις αθηναϊκές πίστες με μια πολύ σωστή προβολή της εικόνας της. Αν δεχτούμε ωστόσο ως αληθινές τις φήμες που κυκλοφορούν, λέγεται πως εντόπισε ορισμένα... κενά στην προβολή της από πλευράς αφίσας σε σχέση με το πλασάρισμα του διάσημου συναδέλφου της, του Σταμάτη Γονίδη. Η προσπάθεια

του επιχειρηματία του κέντρου να τα βρουν οι δυο πλευρές για να προχωρήσει και η δουλειά και να μην καταναλώνονται σε κακίες και αναταράξεις, έχει οδηγήσει σε μια ελαφρά ύφεση, αλλά ακόμη το πράγμα δείχνει χλωμό στο κέντρο «Θέα», όπου είναι προγραμματισμένο να συνυπάρξουν οι δυο τραγουδιστές έως το Σεπτέμβριο.

Ας πάμε όμως και λίγο πιο πίσω, για να δούμε τη συνέχεια σε άλλη μια καυτή ίντριγκα με αρκετό παρασκήνιο. Μπορεί άλλωστε η συνεργασία τους επί πίστας να έληξε, αλλά οι εχθροπραξίες και τα παράπονα συνεχίζονται. Η Μάρω Λύτρα, σύμφωνα με το παρασκήνιο, ήταν και είναι ακόμη(;) σφόδρα εκνευρισμένη με το Νίκο Μακρόπουλο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια, η Μάρω δεν δεχόταν με τίποτα να συνεχίσει και στη Θεσσαλονίκη με το Νίκο Μακρόπουλο, αφού απηύδησε από τη συνεργασία τους. Να παραδεχτούμε όμως ότι οι δυο τους, παρά τα προβλήματα, προσπάθησαν να κρατήσουν μια πολιτισμένη στάση και οι καβγάδες δεν βγήκαν στην πίστα, αλλά έμειναν στα καμαρίνια. Κανείς φυσικά δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς παίχτηκε πίσω από την κουρτίνα. Δεν έχουμε αφτιά και στα καμαρίνια για να σας περιγράψουμε το πλήρες σενάριο, αλλά οι πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχει καυτό παρασκήνιο πίσω από το τέλος της συνεργασίας τους.