Δύσκολες ώρες για τη μητέρα της Ρούλας!

19.12.2008
Στο πλευρό της αγαπημένης της μητέρας βρίσκεται η Ρούλα Κορομηλά από την πρώτη στιγμή που η κυρία Αργυρένια υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά της πριν από λίγες ημέρες. Το πρόβλημα εμφανίστηκε πριν από λίγους μήνες και το χειρουργικό κρεβάτι δεν μπορούσε να αποφευχθεί.

Στο πλευρό της αγαπημένης της μητέρας βρίσκεται η Ρούλα Κορομηλά από την πρώτη στιγμή που η κυρία Αργυρένια υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά της πριν από λίγες ημέρες. Το πρόβλημα εμφανίστηκε πριν από λίγους μήνες και το χειρουργικό κρεβάτι δεν μπορούσε να αποφευχθεί. Είναι γνωστό ότι η Ρούλα Κορομηλά είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Πάντα προσπαθούσε να στηρίξει τα πρόσωπα του οικογενειακού της περιβάλλοντος με όποιον τρόπο μπορούσε. Το ίδιο συνέβη και πριν από λίγους μήνες, όταν η μητέρα της παρουσίασε πρόβλημα στην καρδιά της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο και να υποβληθεί σε εγχείρηση. Από την πρώτη στιγμή που η εθνική μας παρουσιάστρια έμαθε για το πρόβλημα βρέθηκε δίπλα στη μητέρα της. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο «Ωνάσειο» Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, αν και η αγωνία της Ρούλας ήταν έκδηλη όλες αυτές τις ώρες και παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών ότι θα ήταν μια επέμβαση με σίγουρα αποτελέσματα.

Όλοι θυμόμαστε άλλωστε πόσο πολύ κόστισε στη Ρούλα ο χαμός του πατέρα της πριν από δύο χρόνια.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και τα δύο της αδέρφια, ο Θανάσης και η Λένα, δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό της μητέρας τους, δίνοντάς της κουράγιο τόσο πριν από την εισαγωγή όσο και τις πρώτες ώρες της ανάρρωσης. Ούτε και η Ρούλα όμως, παρά την περιπέτεια της υγείας της που την ταλαιπώρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά με γενναιότητα και αξιοπρέπεια βγήκε νικήτρια, σκέφτηκε στιγμή να αποχωρήσει από το θεραπευτήριο και να αφήσει την αγαπημένη της μητέρα από τα μάτια της. Η μετεγχειρητική πορεία της κυρίας Αργυρένιας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ καλή. Να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας να είναι σιδερένια.

ΜΑΝΟΣ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗΣ