Τα προβλήματα της Σιένα με τον Γκετί.

03.11.2008
Για άλλη μια φορά η ερωτική ζωή της σέξυ ηθοποιού, Σιένα Μίλερ δεν είναι και τόσο ρόδινη. Και αυτό γιατί ο φρέσκος δεσμός της με τον επιχειρηματία, Γκετί δεν εξελίσσεται όπως εκείνη τουλάχιστον θα ήθελε.

Για άλλη μια φορά η ερωτική ζωή της σέξυ ηθοποιού, Σιένα Μίλερ δεν είναι και τόσο ρόδινη. Και αυτό γιατί ο φρέσκος δεσμός της με τον επιχειρηματία, Γκετί δεν εξελίσσεται όπως εκείνη τουλάχιστον θα ήθελε.

Τελευταία, αντιμετωπίζουν πολλά σκαμπανεβάσματα, αφού εκείνος φαίνεται να της κάνει νερά και να μην τηρεί τις υποσχέσεις που της είχε δώσει όσο ο έρωτας του ήταν ζεστός.

Αυτό που την εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι ο αγαπημένος της καθυστερεί την διαδικασία του διαζυγίου του από την πρώην γυναίκα του Ροσέτα Μίλινγκτον. Επίσης αρνείται να μετακομίσει μαζί της στο Λονδίνο, γιατί θέλει να μένει κοντά στους τρεις γιούς που έχει αποκτήσει από την Ροσέτα.

Ενας κοντινός τους άνθρωπος αποκάλυψε: "Στην αρχή είχαν μια ζωώδη έλξη. Τώρα που έχει κατακάτσει η σκόνη, αρχίζουν να μιλούν για το μέλλον και για κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν.

Δεν είναι μόνο το διαζύγιο που την απασχολεί, αλλά και πού θα μείνουν. Επίσης, η Σιένα λατρεύει τα πάρτι. Εκείνη είναι μόνο 26 χρονών και θέλει να διασκεδάζει, αλλά ο Μπάλτ είναι πρώην εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και το αλκόολ και τώρα προσπαθεί να κρατηθεί μακριά απ' τα παλιά του πάθη".

Η Σιένα είπε στον σύντροφο σας ότι δεν διαπραγματεύεται να αφήσει το Λονδίνο για την Αμερική και να υποδυθεί την δεύτερη σύζυγο του. Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια του "Άλφι" έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει για καινούργιο σπίτι στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να φύγει από το Νότιο Λονδίνο, για να ξεφύγει από τις κακές αναμνήσεις που της έχουν αφήσει πρώην σχέσεις της.

Θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή της: "Το Λονδίνο είναι το σπίτι της και επαγγελματικά την ενδιαφέρει η Ευρωπαική αγορά, έτσι δεν θέλει να τα παρατήσει όλα και να μετακομίσει στις ΗΠΑ. Αλλά ο Μπάλτ της το ξεκαθάρισε ότι δεν μένει μακριά από τα παιδιά του" δήλωσε κοινός τους φίλος.

Καθώς φαίνεται, αν κανείς από τους δύο δεν υποχωρήσει, δεν θα αργήσει η ώρα που ένας ακόμη δεσμός της Σιένα Μίλερ θα λήξει άδοξα!