Ο Κλούνεϊ πολιορκεί την πρώην του.

26.09.2008
Είχαν μείνει αυστηρά μόνο φίλοι απο τότε που χώρισαν-χρόνια πριν- αλλά τώρα το τανγκό της Λίζα Σνόουντον, διέγειρε τον Τζώρτζ Κλούνεϊ.

Είχαν μείνει αυστηρά μόνο φίλοι, από τότε που χώρισαν-χρόνια πριν - αλλά τώρα το τανγκό της Λίζα Σνόουντον, διέγειρε τον Τζώρζ Κλουνεϊ.

Ο γόης του Χόλιγουντ αναστατώθηκε από την παρουσία της στο διαγωνισμό χορού "Strictly Come Dancing", και το παλιό του πάθος αναζωπυρώθηκε.

Ο ωραίος Τζώρτζ, που κυκλοφορεί ελεύθερος, από τότε που χώρισε με την σερβιτόρα Λάρα Λάρσον, τον περασμένο Μάϊο, βομβαρδίζει την 36χρονη Λίζα με λουλούδια και γραπτά μηνύματα.

"Πριν αρχίσει το σώου ο Τζώρτζ έστειλε στην Λίζα ένα μήνυμα με τις ευχές του για καλή τύχη. Ηταν η πρώτη τους επαφή μετά από αρκετό καιρό και Λίζα εντυπωσιάστηκε, αλλά θεώρησε ότι θα ήταν και η τελευταία", αποκάλυψε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Έπεσε όμως έξω, γιατί στο τέλος του σώου ο Κλούνεϊ της έστειλε άλλο ένα μήνυμα με το επιφώνημα "Γουάου!". Ακούγεται ότι 47χρονος γόης θα παρακολουθήσει και τις χορευτικές της φιγούρες στην σάλσα το επόμενο σαββατοκύριακο, και φυσικά όλα τα βλέμματα θα είναι στραμένα πάνω τους.

"Τα λουλούδια που γέμισαν τα καμαρίνι της ήταν από εκείνον, και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να την ακολουθήσει στο Λονδίνο" τόνισε ένας από τους κοντινούς φίλους της χορεύτριας.

Τα νέα της επανασύνδεσης διαθώθηκαν γρήγορα, και όλοι ελπίζουν η Λίζα να παραμείνει στο διαγωνισμό - για τα μάτια του Κλουνεϊ αλλά και των παπαράτσι που καραδοκούν.