Η έκπληξη της Τζένιφερ Λόπεζ.

19.09.2008
Λίγο πριν την άφιξη της στην Ελλάδα, για τη συναυλία το Σάββατο 20/9 στο ΟΑΚΑ, η Τζένιφερ Λοπέζ γιόρτασε τα 40α γενέθλια του άντρα της Μάρκ Αντονι, με ένα πάρτι-έκπληξη.

Λίγο πριν την άφιξη της στην Ελλάδα, για τη συναυλία το Σάββατο 20/9 στο ΟΑΚΑ, η Τζένιφερ Λοπέζ γιόρτασε τα 40α γενέθλια του άντρα της Μάρκ Αντονι, με ένα πάρτι-έκπληξη.

Μέχρι την τελευταία στιγμή κατάφερε να κρατήσει μυστική την έκπληξη που του είχε ετοιμάσει. Ο άντρας της δεν είχε υποψιαστεί τίποτα.

Ακόμη και όταν την "ρώτησε τι θα κάνουμε για τα γενέθλια μου που πλησιάζουν;" εκείνη απάντησε αδιάφορα λέγοντας του, ότι ήταν πνιγμένη και το πιο πιθανό είναι να μην κάνουν τίποτα, αποκάλυψε γελώντας η Jlo στο περιοδικό "People".

Το πρωί της της ημέρας των γενεθλίων του Μαρκ η 39χρονη ηθοποιός αγωνίστηκε στο τρίαθλο, για φιλανθρωπικό σκοπό. Ετρεξε, έκανε ποδηλασία, κολύμπησε και το βράδυ πήρε το τζέτ και πήγε στην Νέα Υόρκη.Είχε βρει το χρόνο να σχεδιάσει ένα πάρτι στο ύφος της εποχής του 1940 στην Κούβα, στο ξενοδοχείο "Bowery".

Για να δικαιολογήσει το ξαφνικό ταξίδι στην Νέα Υόρκη, η Λοπέζ είπε στον άντρα της ότι τους έχει καλέσει σε δείπνο η Κέιτυ Χόλμς - γυναίκα του Τομ Κρούζ- για να γιορτάσει την έναρξη των θεατρικών της εμφανίσεων στο Μπρόνγουεϊ, και εκείνος το πίστεψε .

"Επρεπε να δείτε την έκφραση του όταν μπήκαμε στο ξενοδοχείο. Δεν πίστευε στα μάτια του!". Μετά το ολονύχτιο ξεφάντωμα με πολλά "μοχίτος", και σάλσα μέχρι τελικής πτώσης το ζευγάρι, μαζί με τα δίδυμα, αποφάσισαν να ξεκουραστούν κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές με σκάφος στο Σεν Τροπέ και μετά να συνεχίσουν για Ιταλία και Ελλάδα.

Είναι γνωστό ότι η Τζένιφερ είναι τελειομανής, με ότι ασχολείται: τραγούδι, ηθοποιία, μόδα. Μέχρι πρόσφατα δεν είχε προσλάβει νταντά για τα δίδυμα.

"Ήθελα να μεγαλώσω μόνη μου τα δίδυμα, αλλά πριν λίγο καιρό αποφασίσαμε να πάρουμε βοήθεια, γιατί δεν προλάβαινα ούτε μπάνιο να κάνω. Βέβαια προσπαθώ να περνάω μαζί τους κάθε ελεύθερο λεπτό".

Τα πρωϊνά είναι η αγαπημένη της ώρα με τα παιδιά: "Όταν ξυπνάνε έχουν ένα μεγάλο χαμόγελο. Ζώ γι΄αυτό. Αλλά και το βράδυ πριν τα βάλω για ύπνο "λιώνουν στην αγκαλιά μου. Δεν προλαβαίνω να τελειώσω τα νανουρίσματα και έχουν κοιμηθεί".

Όταν ρωτήθηκε για το πώς νοιώθει με το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη απάντησε: "Η προπόνηση που έκανα για το τρίαθλο με βοήθησε να ξαναβρώ γρήγορα την φόρμα μου Δεν ζυγίζομαι συχνά ακόμη έχω ένα δυο κιλά να χάσω. Αλλά αυτό δεν με αγχώνει. . Αλλωστε στον Μαρκ αρέσω όπως είμαι!"

Η Τζένιφερ Λοπέζ είναι μια ευτυχισμένη σύζυγος, μητέρα αλλά και θεία, αφού η 37χρονη αδερφή της Λίνταμ,γέννησε μια πανέμορφη κορούλα πριν ένα μήνα.