Οι πιο καλοντυμένες σταρ.

18.09.2008
Η γυναίκα του υποψήφιου προέδρου της Αμερικής Μπάρακ Ομπάμα, Μισέλ βρίσκεται στην κορυφή της λιστας των πιο καλοντυμένων γυναικών που δημοσίευσε το περιοδικό "People".

Σύμφωνα με το περιοδικό "People" η γυναίκα του υποψήφιου προέδρου της Αμερικής, Μπαρακ Ομπάμπα, Μισέλ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο καλοντυμένων γυναικών.

Η Μισέλ Ομπάμπα αποκαλύπτει για πρώτη φορά, ότι κυνηγάει τις προσφορές και αγοράζει τα ρούχα της από φτηνές αλυσίδες πολυκαταστημάτων. "Μερικά από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά φορέματα τα έχω αγοράσει από τα Gap και τα H&M" δήλωσε με περηφάνια και συμπλήρωσε ότι αυτό που μετράει είναι το στυλ και όχι η μάρκα.

Τις απόψεις της κυρίας Ομπάμπα στηρίζει και η "fashion icon" Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που ξεχωρίζει κι αυτή για τις στυλιστικές επιλογές. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατάφερε να μετατρέψει σε σικ ένα καπέλο-ανθοδοχείο του Αλεξάντερ ΜακΚουίν, στην πρεμιέρα της ταινίας "Sex and the City" στο Λονδίνο.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ καταφέρνει να συνδυάζει μοναδικά το ακριβό με το φτηνό. Η σειρά των ρούχων που έχει δημιουργήσει στηρίζεται στην λογική ότι δεν χρειάζεται να δίνουμε μια περιουσία για να αποκτήσουμε στυλ.

Η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου μπήκε και αυτή στην λίστα των πιο "καλοντυμένων" χάρη στα κοντά φορέματα της και τον τρόπο που προβάλει τα υπέροχα πόδια της. Ενώ, η τραγουδίστρια Ριάνα θερωρείται καλοντυμένη γιατί κινείται με άνεση ανάμεσα στο ρομαντικό και ροκ.

Τον κατάλογο συμπληρώνουν το σούπερ μόντελ Χάϊντι Κλούμ, η τραγουδίστρια Φέργι, η Σαρλίζ Θερόν, η Κέϊτ Χάντσον, η Έβα Μέντες αλλά και η Αν Χαθαγουέϊ κρίθηκαν από τους ειδικούς του περιοδικού ως οι πλέον καλοντυμένες.

Στον αντίποδα συναντάμε τις "κακοντυμένες" Πάολα Αμπντούλ, την ηθοποιό Λούσι Λιού και Σιένα Μίλερ αλλά και τις τραγουδίστριες Σόλατζ Νόλτζες και Τόρι Αμος.